Search for content, post, videos

Femeia asta a recunoscut un lucru de NEIMAGINAT in legatura cu relatia pe care o are cu fiul ei! Marturia ei a facut mii de oameni sa reactioneze AGRESIV

O femeie din Statele Unite ale Americii a povestit pe un blog despre o tragedie pe care o traieste din punct de vedere emotional.

Femeia, in varsta de 40 de ani, care sustine ca arata foarte bine si este o sotie desavarsite, spune ca a ajuns sa fie indragostita lulea si atrasa sexual de fiul ei vitreg, din cauza ca barbatul ei nu o mai baga in seama.

„M-am maritat cu un barbat care n mai are niciun interes pentru mine. Nu vrea sa iasa cu mine in oras si tot ceea ce face e sa munceasca si sa doarma. Mi-am dat seama recent ca nu ma face fericita. Insa fiul lui de doar 22 de anima face fericita. In trecut mi-a si spus ca ma doreste din punct de vedere sexual”, povesteste femeia.
Mai mult decat ata, ea recunoase ca sotul ei stie despre posibila lor legatura si ca are de gand sa ia o decizie incredibila.

„Sotul meu stie despre noi, I-a spus fiului meu vitreg ca daca afla ca e ceva intre noi doi, il da afara din casa. Asa ca acum fiul meu vitreg da semne ca nu ar mai vrea sa faca sex cu mine. Cred insa ca voi incerca sa ma cuplez cu el, nu pot trai asa in propria casa”, a povestit femeia pe evanmarckatz.com.

Marturia femeii a atras mii de comentarii care din care mai agresive, in care toti cei care au citit ceea ce a scris ea au jignit-o si au injurat-o in ultimul hal!

loading...
<

4 comments

 • <cite itemprop="author">micadarvesela</cite>

  Traducere: Fiul meu vitreg de 22 de ani mi-o trage splendid, ceea ce e mult mai bine decit sotul meu, care nici nu mai ma atinge. De aceea I-imi place mai mult cu tinerelul. Intrebare: Din ce bani sunt platite casa, mincarea, hainele, masina? O fi cel de 22 un Mark Zuckerberg? Sau sotia si fiul vitreg isi fac de cap pe spinarea sotului muncitor care vine acasa frint ca sa aiba ei timp sa se faca fericiti unul pe altul?

 • <cite itemprop="author">CWQ</cite>

  La câte anomalii sunt pe lumea asta , una în plus ce ne-ar mai mira ?
  Doamne, zici că ești în infern în aceste vremuri ; nimic nu mai e normal .

 • <cite itemprop="author">Alina Alina</cite>

  hai lasa ca mai mult ca sigur si sotul are o amanta din moment ce nu se mai atinge de nevasta….are si ea dreptul la putina fericire

 • <cite itemprop="author">micadarvesela</cite>

  Are, nu zic nu, dar sa iti gasesti fericirea in bratele fiului sotului, foarte probabil pe banii sotului, mi se pare un pic cam mult, chiar pentru SUA….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *