Search for content, post, videos

POVESTE ADEVARATA: O tanara de 16 ani din Iasi s-a prostituat pentru fata de care era indragostita! Ce s-a intamplat …

Andreea, o tanara de doar 16 ani din Iasi, a acceptat sa-si vanda trupul pentru fata de care era indragostita orbeste. Cele doua s-au cunoscut intr-un centru de plasament, iar iubita Andreei este cu cativa ani mai mare.

S-a prostituat de dragul Sunitei Roman, iubita, confidenta, prietena si proxeneta sa, insa a ramas insarcinata cu un client si a decis sa pastreze sarcina. Sunita mai avea un complice, un baiat mai mare, tot din camin si el. Andreea se prostitua pentru amandoi fiind convinsa de ei ca asta este singura solutie de a scapa din saracie si de la caminul de nefamilisti.

Minora este acum victima in doua dosare de prostitutie, iar judecatorii de la Tribunalul Iasi l-au condamnat deja pe unul dintre proxenetii tinerei de 16 ani.

„O cunoșteam pe Roman Sunita de apropximativ 3 ani, am o relație de iubire cu aceasta încă din anul 2016 și când fugeam din Centrul de plasament mă întâlneam cu ea în diferite locuri. Am decis să rămânem împreună și să nu ne mai întoarcem la Centru. Am vrut să avem viața noastră”, a declarat Andreea, potrivit Bzi.

Andreea ar fi produs suma de aproximativ 10.000 lei pentru Sergiu Rusciuc si complicea lui Sunita Roman. Insa, a avut nesansa ca unuia dintre clienti sa i se rupa prezervativul, iar fata a decis sa nu renunte la sarcina.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *