Search for content, post, videos

Poveste adevarata: „Mi-am distrus viata la 19 ani! Le-am lasat insarcinate pe sora si pe mama vitrega” Deznodamantul, tragic

Un tanar din Statele Unite ale Americii a povestit pe un blog pentru confesionale ca traieste o adevarata drama.

La doar 19 ani, tanarul a picat in mrejele mamei sale vitrege si a surorii sale vitrege, a facut sex cu ele si acum femeile sustin ca sunt insarcinate cu copiii lui.

„Tatal meu munceste mult afara din oras. S-a insurat acum cativa ani cu mama mea vitrega, care avea o fata din alta casnicie, pe sora mea vitrega. Mama mea vitrega are 37 de ani si sora mea vitrega 17. Intr-o zi, cand tatal meu era plecat, mi-a facut avansuri. Am doar 19 ani..mi s-a parut cool la inceput. Insa, dupa cateva zile aproape ca m-a violat. Nu am putut sa ma opun si chiar s-a comportat destul de brutal cu mine. Dupa ce am terminat, m-a amenintat ca daca nu o mai satisfac si alta data, ii va spune tot tatalui meu”, sustine tanarul.

„La cateva saptamani dupa aceea, sora mea vitrega mi-a facut aproape acelasi lucru..eram destul de baut cand s-a intamplat iar dupa aceea i-a povestit si mamei ei ce se petrecuse. Acum, la doua saptamani dupa, amandoua mi-au spus ca sunt insarcinate cu copiii mei. Sunt disperat, nu stiu ce sa fac! Nu stiu daca ar trebui sa-i spun tot tatalui meu, care crede ca mama vitrega e insarcinata cu el si ca sora mea vitrega e insarcinata cu prietenul ei”, spune tanarul.

Cititorii de pe answers.yahoo.com, in marea lor majoritate, l-au sfatuti pe tanar sa vorbeasca despre ceea ce a patit cu tatal lui natural, care cu siguranta il va ajuta si va iesi din acest cerc vicios condus de cele doua femei. Insa, unii sustin ca povestea tanarului este ireala. Tu ce crezi?

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *