Search for content, post, videos

Poveste adevarata: “Mama mea s-a maritat cu fostul meu sot”. Reactia familiei a distrus-o pe femeia asta si pe copilul ei!

Povestea adevarata a unei femei din Statele Unite ale Americii a dat peste cap lumea celor care i-au citit confesiunea.

Ea a relatat cum mama ei a ajuns sa se casatoreasca cu fostul ei sot si cum copiii ei au ajuns sa il vada pe propriul lor tata in relatii amoroase cu bunica lor.

“Eu si fostul meu sot am divortat acum mai multi ani. Acum 6 luni, mama m-a informat cu cea mai mare nonsalanta ca ea si fostul meu sot au o relatie deja de cativa ani. De-a lungul timpului, cat am fost impreuna, am avut suspiciunile mele dar de fiecare data cand am ridicat problema, am fost asigurat ca totul este ok. Se pare insa ca ei au inceput sa aiba o relatie imediat ce eu si el am divortat.

Dar lucrurile sunt si mai murdare decat atata. Copilul meu il vede pe tatal lui cu bunica lui impreuna, este nervos, consuz si incearca sa nu se confrunte deloc cu aceasta situatie. Celalalt copil al meu este efectiv dezgustat de ceea ce vede. De fapt, toata familia mea parca este posedata! In afara de mine si de copiii mei, tuturor li se pare normal ca fostul meu sot, cau care am copii, sa faca sex cu mama mea, cu bunica lor”, povesteste femeia indurerata.

“Atat eu cat si copiii meu am mers la psiholog! Nu am dorit decat sa impartasesc aceasta crunta experienta de viata pentru a ma elibera”, a incheiat ea, pe curezone.org.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *