Search for content, post, videos

Poveste adevarata: La doar 15 ani, si-a prins tatal facand sex cu alta femeie, în casa lor! Reactia remarcabila a adolescentei

O adolescenta de doar 15 ani din Statele Unite ale Americii a povestit poate una dintre cele mai urate experiente care i se poate intampla unui copil.

Fata a povestit in amantunt cum si-a prins tatal in timp ce facea sex cu alta femeie, pe canapeaua din sufragerie. Reactia remarcabila a fetei care a cerut ajutor a umit intreaga comunitate online.

„Am o familie frumoasa si imi iubesc foarte mult ambii parinti. Avem o situatie financiara buna, tatal meu are propria lui companie de anvelope si mama lucreaza part-tim. Eu am 15 ani si sunt majoreta. Intr-o zi cand m-am intors acasa, din hol, l-am vazut pe tata pe canapeaua din sufragerie facand sexu cu o alta femeie. Era una dintre angajatele lui. Am incremenit pur si simplu cand am vazut aceasta imagine. Ei nu m-au auzit asa ca am iesit fara sa isi dea seama din casa cat am putut de repede. Am mers la o prietena si am inceput sa plang. Am plans ore in sir pana cand m-am racorit. Apoi am mers acasa unde era si mama care abia venise de la munca. Tata m-a salutat ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Nu am putut sa il privesc in ochi. De atunci, nu pot manca, nu pot vorbi cu parintii mei si nu pot sa ma uit la tata. Repet, imi iubesc parintii foarte mult, imi iubesc toata familia, dar ceea ce am vazut ma roade pe interior. Mama si tata nu se cearta decat foarte rar. Au o relatie foarte frumoasa. Nu stiu ce s-a intamplat si u stiu daca ar trebui sa-i povestesc mamei ce am vazut sau mai intai sa il confrunt pe tata cu privire la aceasta situatie”, a povestit adolescenta.

Fata si-a scris gandurile pe blog si a primit zeci de rapsunsuri. Multi oameni au sfatuit-o sa incerce pe cat posibil sa ascunda aceste vesti de mama ei, pentru ca acest lucru ar putea sa-i distruga familia. Alte persoaneu au sfatuit-o sa vorbeasca si cu tatal ei despre problema si ca acest lucru ar putea sa il faca pe tatal incestuos sa se opreasca, potrivit relationshiptalk.net.

Tu ce crezi ca ar trebui sa faca tanara?

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *