Search for content, post, videos

Poveste adevarata: „Cumnatul meu s-a dat la mine”. Alegerea femeii a distrus-o in totalitate

O femeie din SUA a relatat unei reviste o poveste cu adevarat cutremuratoare care a avbut loc in familia ei, cerand ajutor specializat.

Femeia a relatat ca sotul sorei sale, la mai bine de 5 ani de la casnicia cu sora sa, i-a facut o confesiune greu de digerat.

Mai precis, omul i-a spus ca isi doreste sa o fi cunoscut pe ea inainte de actuala lui sotie si a si incercat sa o sarute.

„Am ramas efectiv socata! Am discutat lucrurile intamplate cu sotul meu si cu parintii mei si am decis ca cea mai buna solutie ar fi sa-i spun sorei mele despre cele intamplate. Cum i-am spus ceea ce s-a intamplat, cumnatul meu a negat totul. Mai mult decat atat, sora mea mi-a facut un scandal monstru si de 2 ani nu mai vorbeste deloc cu mine. M-a scos den viata ei”, marturiseste femeia.
Unul dintre psihologii experimentati ai www.redbookmag.com i-a venit in ajutor femeii si i-a transmis urmatoarele lucruri:

„Situatia este cu adevarat destul de grava. Ai doua variante pentru rezolvare, insa niciodata relatia dintre tine si sora ta nu va mai fi la fel. Prima solutie ar fi fost sa taci din gura, sa nu spui nimic nimanui si sa suferi in secret pentru sora ta. A doua solutie este calea pe care deja ai luat-o si sa spui adevarul. Trebuie sa stai linistitia si sa iti dai seama ca la un moment dat, in mod sigur, sora ta isi va da seama ce fel de barbat are langa ea. Atunci te va crede si va veti impaca”.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *