Search for content, post, videos

Poveste adevarata: amanta sotului ei a sunat-o in lacrimi. Decizia de neinchipuit sotiei care a aflat la telefon ca este inselata

Povestea unei femei din Marea Britanie este cat se poate de trista, cu privire la relatia pe care o are cu sotul ei.

Femeia a marturisit intr-o scrisoare anonima ca dupa o casnicie lunga, binecuvantata cu doi copii si o afacere infloritoare, a trebuit sa afle despre infidelitatea sotului ei in cel mai crunt mod.

„Copiii nostri erau deja mari, erau amandoi in facultate. Eu si Tony aveam o afacere prospera, aveam bani si ne bucuram de vacante lungi in fiecare an. Intr-o noapte insa, a sunat telefonul si de partea cealalta a liniei se afla o femeie care plangea in hohote. «Sarah..am o aventura cu sotul tau, in fine..am avut pana acum 24 de ore cand mi-a spus ca este casatorit si are doi copii. Imediat cum am aflat am rupt orice relatie. Te rog sa ma ieri, nu am stiut”, povesteste Sarah.

„Cerul mi-a cauzt in cap si singurul lucru pe care am putut sa i-l spun acelei femei a fost sa nu ii zica niciodata lui Tony despre discutia noastra”, povesteste Sarah.

„Am decis, luand in considerare felul in care ne era dezvoltata familia, sa nu ii zic lui Tony ca stiu despre relatia lui. Poate a fost una dintre cele mai rele decizii pe care le-am luat”, mai spune femeia.
„Deznodamantul povestii mele este trist pentru ca dupa 30 de ani de cand am primit acel telefon, banuiesc ca sotul meu a mai avut alte relatii, nu stiu daca a continuat relatia cu acea femeie si imediat dupa aceea am incetat sa mai fiu atrasa sexual de el. Insa, pentru copiii mei si pentru sanatatea mea si stabilitatea mea financiara, a fost poate cea mai buna decizie pe care puteam sa o iau vreodata”, a incheiat Sarah, potrivit http://www.womansday.com.au/

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *