Search for content, post, videos

Pofta de sex in functie de zodie

pofta de sex in functie de zodie

Pofta de sex in functie de zodie este un dat astral pentru ca asa cum zodia in care ne-am nascut ne contureaza caracterul, asa ne contureaza si preferintele si dorintele sexuale.

 

Pofta de sex in functie de zodie la BERBEC

Berbecii sunt un melanj de energie si duritate, fiind puternic manati de puterea de control pe care o au. Din acest motiv, pofta de sex la Berbeci este deseori determinata de cat control au asupra partenerului. Cu cat controlul este mai mic, cu cat scade, cu atat apetitul sexual al nativului din Berbec scade. Asadar, o persoana care are un Berbec ca partener ar trebui sa-i insufle senzatia de putere, de control (chiar si fictiv) pentru a-i creste pofta de sex.

 

Pofta de sex in functie de zodie la TAUR

Senzualitatea este o caracteristica a nativilor din Taur. Pe cat de tandri pot fi Taurii, pe atat de incendiar se pot manifesta intre asternuri. Pofta de sex in functie de zodie se manifesta prin dorinta majora de a-si satisface mai intai partenerul si mai apoi pe ei insisi. Practic, un nativ din Taur va avea tot mai mult chef de sex cu cat partenerul se arata mai satisfacut pe plan sexual.

 

Pofta de sex in functie de zodie la GEMENI

 

Gemenii sunt energici si curiosi. Traiesc pentru a descoperi noutati si adora interconectarea umana la toate nivelurile, inclusiv pe plan sexual. Astfel, pofta de sex in functie de zodie – in cazul nativilor de Gemeni – se traduce prin nevoia constanta de noutate, chiar daca „noutatea” nu implica neaparat forma BDSM sau alte persoane in pat in afara de ei si partenerii unici. Pe de alta parte, cum Gemenii sunt persoane duale, puternic oscilante intre stari si preferinte, se poate intampla ca pofta lor de sex sa aiba oscilatii majore de la o perioada la alta.

 

Pofta de sex in functie de zodie la RAC

Pofta de sex la Rac este, mai degraba, siguranta si confort. Sexul in sine este adiacent in cazul Racilor, chiar daca se dau peste cap pentru a-si satisface partenerul si pe ei insisi. In esenta, sexul este pentru ei doar un mijloc de a creste intimitatea si siguranta oferita de o relatie serioasa!

 

Pofta de sex in functie de zodie la LEU

 

Leii urmeaza un „protocol” ultra-romantic cand vine vorba de sex. Pasionali, curajosi, dar si tandri, Leii sunt manati, in primul rand, de stare de adoratie pe care o rasfrange partenerul asupra lor. Practic, pofta de sex in functie de zodie – la Lei – creste proportional cu cat de mult se simt doriti sexual de parteneri.

 

Pofta de sex in functie de zodie la FECIOARA

 

Fecioarele isi doresc sa satisfaca. Placerea partenerului este adesea mai importanta decat propria placere, iar pofta de sex la Fecioare este,la randul sau, direct proportionala cu gradul de satisfactie al partenerului de cuplu. Asadar, cu cat iubitul/a se simte mai implinit/a sexual, cu atat pofta de sex a Fecioarelor va creste.

 

Pofta de sex in functie de zodie la BALANTA

Cavalerismul si bunele maniere conteaza enorma pentru Balante, inclusiv intre asternuturi. Pofta de sex in functie de zodie se traduce la nativii din Balanta prin eleganta miscarilor, a atmosferei, a cadrelor, a experientelor traite cu partenerului. Practic, chiar si in cele mai perverse fantezii calaverismul este foarte evident in cazul Balantelor, acest tip de comportament, venit inclusiv din partea partenerului, crescandu-le pofta de sex!

 

Pofta de sex in functie de zodie la SCORPION

 

Sexul este un fel de a doua limba pentru Scorpioni. Foarte pasionali, incendiari in pat si vesnic in cautare de noutate, pofta de sex a Scorpionilor este puternic influentata de disponibilitatea partenerului la a participa la tot felul de activitati sexuale mai putin obisnuite.

 

Pofta de sex in functie de zodie la SAGETATOR

 

Sagetatorul este, din fire, un explorator, fiind mereu deschis la minte si optimist in ceea ce priveste „ce se poate intampla”. De altfel, expresia „sa vedem ce iese” se ridica aproape la nivelul unul principiu fundamental care ghideaza Sagetator in absolut tot ce face, inclusiv in viata sexuala. Pofta de sex in functie de zodie, la Sagetator, se traduce prin alimentarea spiritului sexual liber al acestuia prin deschiderea mintala si emotionala a partenerului de cuplu.

 

Pofta de sex in functie de zodie la CAPRICORN

 

Maestri ai perversitatii sexuale, Capricornii nu se dau in laturi de la aproape nimic atat timp cat exista consens in relatia cu partenerul. Nativii din Capricorn ar incerca orice atat timp cat nu raneste emotional partenerul sau nu afecteaza pe viitor relatie. Totusi, au nevoie de o constanta sexuala, in sensul periodicitatii. Nu obtii nimic daca tii un Capricorn privandu-l de sex, ba dimpotriva. La ei „pofta vine mancand”. Asadar, pofta de sex in funtie de zodie – la Capricorni – este determinata de „exercitiul sexual periodic, foarte frecvent”: cat mai des cu atat mai bine!

 

Pofta de sex in functie de zodie la VARSATOR

Pofta de sex a Varsatorilor este la fel de oscilanta la starea lor de spirit. Sexul pentru nativii din Varsatori poate fi o forma exceptionala de atinge culmile placerii sexuale, dar si spirituale, precum si calea catre decadere emotionala si spirituala profunda daca se simt, pana si in cea mai mica masura, constransi sa faca ceva ce nu vor. Practic, pofta sexuala in functie de zodie – in cazul Varsatorilor – se traduce prin deschiderea mintala si emotionala de care trebuie sa dea dovada partenerului. Varsatorul trebui sa simta ca este pe aceeasi lungime de unda cu partenerul. Abia atunci o sa vrea tot mai mult sex!

 

Pofta de sex in functie de zodie la PESTI

 

Pestii sunt firi intuitive si deslusesc cu usurinta limbajul corpului. De altfel, prefera ei sa descopere dorintele partenerului dupa cum gesticuleaza, respira acesta decat sa li sa spuna clar ce trebuie sa faca. Practic, adora misterul si jocul „ghicitului” intuitiv. Asadar, pofta de sex in functie de zodie – la Pesti – se traduce tocmai prin aceasta nevoie de a descoperi ei de unii singuri ce le place sexual partenerilor lor.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *