Search for content, post, videos

Plante afrodisiace pentru femei. Cum cresc pofta de sex

Exista o serie de plante afrodisiace pentru femei care cresc pofta de sex, in pofida tuturor problemelor cotidiene care o inhiba. Mai mult decat atat, aceste plante afrodisiace au si rolul de a trata unele disfunctii sexuale si de a spori fertilitatea. Mai mult decat atat, unele dintre ele revitalizeaza organismul si imbunatatesc starea generala se sanatate.

Plante afrodisiace pentru femei – floarea pasiunii

Floarea pasiunii mai este cunoscuta si cu denumirea „floarea calcumui” si stimuleaza libidoul si reda tonusul vietii sexuale prin eliminarea oboselii din organism. Se gaseste in magazinele cu profil naturist, sub forma de ceai, fiind originara din America de Nord. Se consuma doua cesti de ceai pe zi pentru a creste pofta de sex la femei.

Plante afrodisiace pentru femei – busuioc

Busuiocul are un continutfoarte ridicat de vitamine si reda tonusul intregului organism, crescand pofta de sex Este bogat in uleiuri, taninuri si induce o stare de bine intregului organism. Pentru a avea efect afrodisiac, trebuie cosnumate doua cesti de ceai de busuioc pe zi.

Plante afrodisiace pentur femei – maca

Maca este o planta care creste in Peru iar radacina ei stimuleaza hormonal dorinta sexuala a femeilor. Radacinile acestei plante, uscate la soare sunt vandute sub forma de capsule, dupa ce sunt procesate. Aceste capsule se gasesc in diverse magazine naturise.

Plante afrodisiace pentru femei – ghimbir

Ghimbirul relaxeaza muschii tensionati si creste pofta de viata, dand o stare de bine intregului organism. Inlatura plictiseala si oboseala si este unul dintre cele mai bune afrodisiace. Se bea o cana de ceai de ghimbir ras pe zi pentru a creste pofta de sex la femei.

loading...
<

1 comment

 • <cite itemprop="author">Barbulescu</cite>

  ! Suntem un fenomen in continua crestere! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent
  dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor
  realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul
  liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a
  invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti
  textul ”Info” la adresa de email: vasile_barbulescu@yahoo.com sau la vasbarbulescu1@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *