Search for content, post, videos

Placerile ascunse ale sexului. Sigur nu stiai ca poti face aceste lucruri

Sexul a fost o eterna tema plina de subiecte care mai de care suculente si bune de dezbatut. Chiar daca exista tot felul de studii si cercetari in acest domeniu, unele mituri raman inca nedeslusite, pe cand altele ti le vom prezenta noi in cele ce urmeaza.

Este clar ca atunci cand vrei sa faci sex iti doresti un partener cu care sa ai acea conexiune potrivita pentru a putea intra in ritmul actului fara probleme si cu nicio jena. Ei bine, cand sunteti amandoi in pat ar trebui sa renuntati la inhibitii si sa comunicati despre tot ceea ce va place si daca sunt sau nu limite in ceea ce priveste larga arie de practicare a actului sexual. In continuare hai sa luam mit cu mit si sa le distrugem.

Prezervativul scade din placerea sexuala. Da si nu… Acest lucru nu este valabil pentru toata lumea. Studiile cercetarilor americani au aratat ca barbatii sunt cei care ar renunta primii la folosirea prezervativului, insa nu doar pentru ca e un impediment in calea satisfactiei, ci pentru ca pur si simplu nu stiu pe care sa le aleaga. Un prezervativ prea mic poate cauza neplaceri, iar unul prea mare poate taia tot apetitul chiar in timpul actului sexual. Indiferent de situatie protectia este absolut necesara, daca nu-ti doresti copii sau vreo boala cu transmitere sexuala. Cu siguranta una din astea doua ti-ar taia pofta de sex pentru o perioada de timp.

Daca te-ai suparat de multe ori pe partenerul tau pentru ca el termina de mai multe ori ca tine sau tu chiar nu ajungeai niciodata la orgasm iar el avea vreo 3 sau 4, atunci trebuie sa stii ca si tu poti avea orgasm multiplu. Tot ceea ce trebuie sa faci e sa practici exercitii Kegel, astfel vei exersa muschii pelvieni ce controloeaza fluxul urinar, lichidul seminal si ejacularea.

Sexul este magic daca partenerii se iubesc. Este unul dintre cele mai vehiculate mituri si este un pic adevarat, dar nu intru totul. Studiile au aratat ca partenerii care impart dragostea au o viata sexuala un pic mai buna pentru ca dau si primesc afectiune, insa un partener bun si dedicat iti va face noaptea mult mai interesanta si apetisanta decat un iubit plictisitor.

Cel mai dezbatut mit privind sexul este legat de perioada. ,,Cu cat rezista el mai mult cu atat mai bine.” poate ti-ai spus de multe ori, insa sa stii ca nu este in totalitate adevarat. Studiile arata ca femeile au nevoie intre 7-13 minute pentru a ajunge la orgasm. O partida prea lunga de sex iti poate cauza rani nedorite.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *