Search for content, post, videos

Pericolele reale ale masturbarii excesive! Ce lucruri crunte poti pati!

Masturbarea este cel mai bun mod de a te cunoaste pe tine insuti ca fiinta sexuala. Dar practicare in exces a autosatisfacerii poate avea consecinte grave!

 

Una dintre marile dileme sexuala tine de frecventa masturbarii. Cat de mult este prea mult? Desi masturbarea este fireasca, atat in cazul femeilor, cat si a barbatilor, prea mult strica. Barbatii sunt cei care obisnuiesc sa se masturbeze in exces, iar “prea mult” se traduce, in cazul lor, prin autosatisfacerea de mai multe ori in fiecare zi.

 

Cei care se masturbeaza in mod compulsiv zilnic si de mai multe ori pe zi pot suferi de probleme psihice si fizice din cauza unor dezechilibre care au loc in organism.

 

“Doza” de masturbare recomandata de psihoterapeuti si de medici este de, aproximativ, doua-trei ori pe saptmana. Daca frecventa este mult mai mare, sistemul parasimpatic nervos este stimulat in mod excesiv.

 

Acest proces presupune secretia in exces de hormoni sexuali, dar si de neurotransmitatori precum acetilcolina, de dopamina si de serotonina. Secretia hormonala in exces poate cauza dezechilibre chimice in propriul corp.

 

Printre simptomele care pot aparea pe fondul acestui proces cauzat de masturbara in exces se numara starea de oboseala continua, caderea firelor de par, pierderea memoriei (in episoade), vederea incetosata, dar si problemele de ficat, survenite pe fondul extenuarii sexuala.

 

Astfel de probleme pot fi acompaniate de disfunctii erectile, dar si de episoade de impotenta, chiar si la barbatii mai tineri.

 

Totodata, pot aparea scurgeri seminala. Practic, din penis se scurge sperma fara ca acesta sa fie nici macar in erectie. Acest simptom este un semn ca masturbarea excesiva a afectat valvele seminale, care raman astfel deschise si permit scurgeri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">mihai</cite>

    crezi ca marimea penisului conteaza? eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul mareste-penisul. info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare..,,;;;,,;;,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *