Search for content, post, videos

Penis curbat. Cum faci sex fara durere

Barbatii cu penis curbat sunt mult mai numerosi decat au impresia femeile si reprezentantii sexului tare deopotriva.

 

“Cel mai mare defect al meu este de la talie in jos. Nu, nu e chiar defect… dar sunt usor curbat”, a recunoscut celebrul cantaret Enrique Iglesias intr-un interviu acordat publicatiei “New York Post”. Enrique Iglesias se numara printre numerosii barbati care au penisul curbat, dar acesta fapt nu este un defect.

 

O curbura usoara a penisului nu este anormala, spune terapeutul sexual Ian Kerner.

 

Dar cum devine un penis curbat? Deseori, este vorba despre “cum il invata” detinatorul sa stea din copilarie pana la maturitate. Spre exemplu, curbura poate aparea din cauza lenjeriei intime prea stramte si a faptului ca penisului este mereu pozitionat in aceeasi directie, spre stanga sau spre dreapta corpului. In comunitatea medicala, penisul curbat este asociat cu conditia Peyronie.

 

Insa barbatii care au penisul curbat nu sunt “defecti”, fiind la fel de “functionali sexual” si de sanatosi ca barbatii care au penisul perfect drept. Singura problema care poate aparea este o eventuala durere in timpul sexului.

 

Durerea in timpul sexului, in cazul barbatilor cu penisul curbat, poate aparea atat la el, cat si la partenera, in functie de pozitia sexuala adoptata. Cum iti dai seama ce pozitii sexuale sunt usor de realizat in timpul sexului cu un barbat cu penis curbat? Ei bine, doar prin exercitiu.

 

Fiecare femeie si fiecare barbat are propriul prag al durerii, iar stabilirea unui standard este fizic imposibil. Un cuplu in care barbatul are penisul curbat poate avea o viata sexuala perfect implinita atat timp cat exista comunicare intre parteneri.

 

Pe de alta parte, sunt femei care sunt chiar incantate sa-si ia parteneri cu penisul curbat. Motivul? In timpul pozitiei sexuale “doggie style”, curbura penisului usureaza atingerea punctului G din vagin, fapt care sporeste intensitatea orgasmului.

 

Oricum ar fi, la fel ca in cazul sexului cu barbatii cu penis perfect drept, “exercitiul” – adica partidele de sex constante – si comunicarea intre parteneri asigura reusita tuturor actelo sexuale.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *