Search for content, post, videos

Patru motive ca sa rupi definitiv legatura cu fostul iubit

O despartire implica, bineinteles, o intrerupere a relatiei amoroase, insa nu toti fostii parteneri rupt total legatura. In unele cazuri, aceasta se mentine mai cu seama in mediul online, pe retelele de socializare cum ar fi Facebook, fapt care dauneaza mai cu seama acelui partener care a suferit cel mai mult dupa despartire.

 

Insa mentinerea chiar si a unei legaturi minimale cu fostul iubit poate accentua starea negativa de spirit si chiar ingreuna procesul de uitare. Iata patru motive clare pentru care ar trebui sa rupi definitiv, pe toate planurile, legatura cu fostul partener!

 

1. Ochii care nu se vad se uita – proverbul este cat se poate de adevarat, dar daca aproape zilnic iti intra in mesaje, in newsfeed sau oriunde pe conturile tale online figura lui, cam dificil cu „uitare”.

 

2. Rezisti mai bine tentatiei de a il contacta – cu cat exista mai putine cai de a da de el, cu atat tentatia va fi mai mica. Daca tu poti sa ii scrii sms-uri, mailuri, mesaje pe Facebook, sa comentezi la postarile lui, sa lasi emoticons pe Whatsapp sau Viber, se prea poate sa cedezi tentatiei de a o face.

 

3. Pierzi timpul degeaba „urmarindu-l” – chiar daca nu vrei sa o faci, ceva tot te impinge sa arunci cate un ochi, poate chiar de mai multe ori pe zi, pe profilul lui online, ceea ce iti ingreuneaza si mai mult procesul de vindecare emotionala dupa despartire.

 

4. Vei face comparatii inutile, dar dureroase – atat timp cat stii ce face fostul partener, invariabil vei face comparatii. Posteaza o fotografie de la o iesire in oras cu niste prieteni, invariabil o sa te gandesti ca el se simte mai bine decat tine din moment ce rade cu gura pana la urechi in acea poza. Isi anunta plecarea doua zile din oras intr-o scurta excursie… reactia ta va fi aceeasi: vei simti durere pentru ca vei avea impresia ca el isi vede de viata in timp ce tu bati pasul pe loc. Ca sa nu mai vorbim de acel moment dureros in care isi anunta prin status o noua relatie de cuplu sau apare in vreo poza cu o femeie in ipostaze tandre. Aflarea acestor informatii induce imediat tentatia de a compara si accentueaza durerea emotionala.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Costy</cite>

    NU ESTE O AFACERE PIRAMIDALA.
    Lucrati part-time IN TIMPUL LIBER pe un calculator conectat la internet si CASTIGATI
    BANI GARANTAT in functie de implicare si realizari, in urma unui curs GRATUIT de 12 zile trimis prin email, la finalul caruia NUMAI DACA DORITI, deveniti dezvoltatori afacere inclusiv pe Piata Americana de carti elecronice (E-Book ). Pentru informatii complete, trimiteti mesajul “VREAU SA MA CONVING” la adresa de email : cmunteanu55@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *