Search for content, post, videos

Pasi ca sa scapi de durere, dupa o despartire

Dupa o despartire, inevitabil, vei suferi. Insa, potisa respecti o serie de pasi pentru a scapa de durere, daca iti pui mintea la contributie si daca accepti ca ceea ce a fost s-a terminat.
Asadar, iata care sunt acei pasi ca sa scapi de durere, dupa o despartire:

1. Realizeaza ca esti in criza de timp. Adevarul este ca ai doar o viata de trait si cu cat petreci mai mult timp parandu-ti rau dupa ce ai pierdut, cu atat iti irosesti mai mult din viata.
2. Regaseste-te! Sa nu iti fie frica sa vorbesti cu tine insuti. Afla cum si ce fel si daca te-a schimbat relatia din care tocmai ai iesit si da-ti seama daca ai pierdut o serie de lucruri care iti placeau la tine inainte.
3. Apuca-te de sport! Acesta este unul dintre cei mai importanti pasi ca sa scapi de durere dupa o despartire. Sportul te va face sa te concentrezi la altceva si sa incepi sa te simti din nou bine in pielea ta. Vei simti ca organismul reinfloreste.
4. Vorbeste des cu prietenii apropiati! Chiar daca nu reusest ca iti aline suferinta, cu siguranta o discutie cu unii dintre ei poate sa te ajute sa nu te gandesti la ce s-a petrecut.
5. Nu sta de unul singur! Accepta orice invitatie si orice propunere la distractie. Vei avea totodata ocazia sa faci lucruri pe care cat erai cuplat sau cuplata nu ai avut cum.

6. Flirteaza! Daca te gandesti ca ti-ai iesit din mana in ceea ce priveste flirtul, afla ca nu e adevarat. Trebuie doar sa ai curaj sa incerci din nou. Totul e instinctiv.

7. Nu verifica contul ei sau lui de Facebook! Nu lua legatura cu fostul sau fosta! Daca faci aceste lucruri, iti va fi si mai greu sa treci peste despartire.

8. Vorbeste cu parintii tai despre ce ai patit. Parintii te pot ajuta cu sfaturi in cele mai grele momente.
9. Daca ai ocazia, fa sex! Vei redescoperi placeri pe care le-ai considerat de mult pierdute.
10. Nu te plange necunoscutilor! Daca faci acest lucru, vei genera mila fata de tine, nu admiratie.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *