Search for content, post, videos

Partenerul tau este infidel? Mainile lui dezvaluie cat de mare este riscul de inselat

Riscul de a fi inselat poate fi evaluat corect daca analizezi mainile partenerului tau, arata un studiu efectuat la renumita Universitate Oxford din Marea Britanie.

 

Relatiile de cuplu si tot ce implica acestea au fost subiect de cercetare la Universitatea Oxford din Regatul Unit. Oamenii de stiinta au analizat mainile a peste 570 de barbati si peste 740 de femei pentru a stabili cat de mare este riscul ca ei sa fie infideli in relatiile de cuplu. Iar analizele stiintifice au oferit o concluzie surprinzatoare!

 

Dupa evaluarea a peste 1.300 de maini, cercetatorii de la Oxford au descoperit ca atat femeile, cat si barbatii care au degetul inelar (ring finger) mai mult decat aratatorul (index finger) sunt mai predispusi sa insele la un moment dat in relatiile lor de cuplu.

 

Cum este justificata aceasta descoperire? Stiinta arata ca lungimea degetului inelar este influentata de cantitatea de testosteron la care a fost expus fatul in burta mamei, iar acest hormon este asociat cu promiscuitatea, cu riscul de infidelitate.

maini-inelar-aratator

Totusi, o astfel de descoperire nu poate justifica o criza de gelozie sau mentinerea unor suspiciuni de infidelitate in relatia de cuplu care, invariabil, risca sa o distruga. Trebuie sa tinem cont ca lungimea inelarului, comparativ cu aratatorul, este predeterminata, este stabilita in timpul dezvoltarii fatului in uterul mamei, iar o multime de alti factori de educatie, anturaj, mediu de crestere din timpul vietii modeleaza caracterul fiecarui om in parte si, implicit, inclinatia sa catre aventuri amoroase, catre infidelitate.

 

„In esenta, nu exista nicio persoana promiscua sau monogama prin definite, in totalitate”, a explicat cercetatorul Ralph Wlodarski pentru Bloomberg. „Totul, inclusiv riscul de a calca stramb in relatia de cuplu, este determinat combinatia dintre caracteristicile noastre genetice, cu ce ne nastem, si mediul inconjurator in care creste, in care ne dezvoltam ca oameni.”

loading...
<

3 comments

 • <cite itemprop="author">Job part-time</cite>

  Profita de aceasta oferta de
  lucru! Noi tratam totul cu seriozitate! NU
  este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de
  instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata
  nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin
  contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la
  alegere. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de
  email: delgeobvro@gmail.com

 • <cite itemprop="author">carmen</cite>

  Info

 • <cite itemprop="author">janina</cite>

  Info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *