Search for content, post, videos

De ce parfumul tau te defineste ca femeie si ce spune despre tine

Nimic nu este intamplator. Acest lucru il putem spune si despre parfumuri. Fie ca vrem sa recunoastem sau nu, parfumul nu este ales din pura intamplare. 

Fie ca ne place aroma, textura, ambalajul, sau pur si simplu e in trend, e un must have (trebuie sa il ai), parfumul nu este ales doar dupa aceste criterii, ci este ales dupa tipologia ta .

Parfumurile se incadreaza in mai multe categorii:

Parfumuri florale

Aceasta categorie de parfumuri este cea mai traditionala si populara. Sunt parfumuri la baza carora se afla aroma unei singure flori, sau sunt parfumuri la baza carora se afla o multitudine de arome florale.

Femeile romantice si feminine vor opta mereu pentru acest tip de parfumuri. Nu exista o categorie de varsta care sa guste acest tip de parfum, trebuie sa fi tu insuti, o visatoare, o romantica incurabila, o feminista desavarsita.

Parfumuri fresh (proaspete)

Aceste parfumuri se afla in categoria parfumurilor de apa, oceanice, parfumurilor verzi la baza carora se afla citricile. Acest tip de parfumuri este recomandat mai ales pentru vremea calduroasa.

Acest parfum se afla in categoria parfumurilor racoroase. O femeie mereu pe fuga, va alege cu siguranta acest tip de parfum. Femeia independenta, mereu ocupata, cu atentie distributiva, ocupata si de aspectul fizic, femeia careia job-ul ii ocupa o mare parte din zi, ea va alege acest tip de parfum.

Parfumuri lemnoase

Aceste parfumuri intra in categoria parfumurilor masculine. Iti dau senzatia de pamant.
O femeie distinsa, cu personalitate puternica va alege cu siguranta acest tip de parfum.
Parfumurile lemnoase intra in doua categorii la primul contact cu aroma: ori le displaci total, ori intra in cadrul preferintelor.

Femeia puternica va alege acest tip de parfum, deoarece ii ofera senzatia de prospetime, de contact cu natura, iar personalitatea si aroma lemnoasa se completeaza.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *