Search for content, post, videos

Orgasm! Tot ce nu ti-a spus nimeni niciodata despre el si de ce nu ar trebui sa te deranjeze subiectul!

Orgasmul feminin este un fenomen, ii putem spune fenomen pentru ca fiecare dintre noi il experimenteaza in mod diferit, indelung dezbatut de medici, psihologi si de ce sa nu recunoastem, de majoritatea barbatilor.

Insa, putina lume stie ca orgasmul feminin este mult mai mult decat o „stare de bine” care vine in urma unei manifestari sexuale. De exemplu, exista cazuri medicale interesante care au demonstrat ca unele femei aflate in moarte cerebrala pot avea orgasm. Totodata, in ultimii ani, au existat o serie de experimente realizate de cei care studiaza orgasmul feminin care au conchis faptul ca unele femei pot ajunge sa aiba orgasm fara sa fie stimulate sexual in niciun fel ci doar cu …puterea mintii.

Cum iti influenteaza starea civila felul de a fi si de a te comporta

Astfel, in cercetarea doctorului Mary Roach, bazata pe exemplele oferite de mai sus, exista o teorie care sustine ca o femeie poate ajunge la orgasm in sute de feluri si ca orgasmul feminin nu este legat 100% de activitatea sexuala a acesteia. Mary Roach sustine ca exista tehnici pe care o femeie le poate exersa care in timp o fac capabila sa ajunga la orgasm doar prin concentrare.

Am putea sa ne intrebam de ce este nevoie de astfel de tehnici? La ce ne ajuta? De ce o femeie ar trebui sa stie cum sa isi produca placere si la ce o ajuta acest
lucru, mai ales ca, din pacate, in Romania zilelor de azi acesta este un subiect tabu. Ei bine, putem deduce raspunsul prin concluzii pe care le putem trage din
studiile anterioare.

Stiati ca exista milioane de femei care nu au avut niciodata experienta unui orgasm si ca stiu atat de putine despre acest lucru incat, daca prin absurd ar avea vreodata unul, ar considera ca sunt posedate de demoni? De fapt, cel putin un caz similar a existat.

Este vorba despre o femeie care avea orgasm de fiecare data cand
se spala pe dinti si care era ferm convinsa ca in momentul in care „se detensiona” era, de fapt, napadita de demoni.

10 jocuri si practici erotice pe care trebuie sa le incerci pana la 30 de ani

 

Pentru a scapa de aceasta „teroare”, aceasta femeie a carei identitate nu este divulgata, nu s-a mai spalat niciodata pe dinti si a inceput sa foloseasca doar apa de gura.

Mersul unei femei dezvaluie daca poate sau nu sa aiba orgasm

Cazurile de acest gen pot parea ilare pentru multi, insa nu fac decat sa demonstreze cat de incuiate sunt unele culturi atunci cand vine vorba de sexualitatea unei femei.

Desi am evoluat la nivel tehnologic, se pare ca la nivel uman inca suntem foarte in urma si exista lucruri pe care nu le intelegem despre corpul nostru,
determinate de psihicul cu care am fost inzestrati, care ne sperie, din pacate.

Daca ne intoarcem putin in timp, vom ramane stupefiati sa descoperim ca „orgasmul” era prescris prin reteta, de exemplu. Prin anii 1800, medicii considerau ca femeile care sufera de tulburari psihice si iesiri isterice, de anxietate, stress sau euforie inexplicabila, trebuie tratate cu „orgasm”. Asa ca pacientele erau tratate in acest sens si medicii le provocau orgasme folosind fie mainile, fie vibratoare de moda veche.

Intrebari si raspunsuri despre orgasm

Desi ciudat, acest tratament aplicat demonstreaza inca odata un singur lucru: orgasmul feminin nu este deloc doar o manifestare sexuala ci una cu adevarat psihica, spirituala, mentala si sexuala in acelas timp. Asadar, traim intr-o societate care este disperata, printre alte lucruri, dupa cunoastere sexuala.

8 lucruri despre orgasm pe care trebuie sa le stii

Ganditi-va putin!

Cum ar fi ca sexul in sine sa nu mai fie tabu, cum ar fi ca fiecare femeie sa se poata descoperi pe ea insasi fara sa-i fie rusine sa vorbeasca de acest lucru si cum ar fi ca starea de liniste interioara si de descatusare care vine dupa ce am avut un orgasm sa nu fie considerata, in general, un lucru rau?

Pana la urma, daca organismul nostru este in stare de asa ceva si intreaga comunitate medicala sustine ca orgasmul este benefic pentru corpul nostru, de ce ne luptam cu noi insine? Pragul rusinii si al superficialitatii trebuie trecut la un moment dat. Asadar, este in puterea fiecareia dintre noi sa ne dezvoltam mai intai la nivel personal pentru a ne putea bucura in totalitate de propria persoana, asta insemnand si de orgasm!

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *