Search for content, post, videos

Octavia Geamanu, marturisiri despre secretul relatiei cu Marian Ionescu: ”Ce ti-e scris in frunte ti-e pus!”

Despre faptul ca Marian Ionescu, sotul Octaviei Geamanu, ar fi un adevarat Don Juan si ar mai fi ”calcat” stramb s-a scris in repetate randuri in presa tabloida, insa de curand, chiar prezentatoarea TV a vorbit despre aceste presupuse infidelitati.

Octavia Geamanu a dezvaluit cum ”l-a cumintit” pe rebelul Marian Ionescu: Eu pot da un raspuns de minimum 300 de caractere la intrebarea asta si tu spui doua propozitii? (rade) In traducere: „Esti tot ce vreau eu… esti stilul meu“. Stiti cantecul, da?”, a spus ea.

De asemenea, ea si-a amintit si de prima intalnire cu Marian Ionescu si a spus ca atunci nu s-a gandit ca vor ajunge sa fie impreuna.

”Daca s-a vorbit despre ceva ce se presupunea, relatia asta e ceva real. Eu eram reporter, Directia 5 era una dintre trupele care cantau in timpul acestui turneu. Doar ne-am cunoscut atunci. Noi am inceput sa purtam discutii interesante dupa mult timp. Dar n-as fi crezut in veci ca vom ajunge sa ne si indragostim intr-atat, incat sa urmeze restul povestii.”, a mai precizat ea.

Ba mai mult prezentatoarea TV de la Observator a marturisit si cum reuseste sa mentina vie flacara iubirii, ea dezvaluind ca lucrurile vin foarte natural: ”Pai n-am stabilit ca ce e scris in frunte ti-e pus? Te poti da peste cap sa fii cu cineva, poti face flotari, abdomene, rugaciuni, vocalize, cea mai buna ciorba din lume, daca nu e dat sa fii cu acel om, nu vei fi! Din fericire, am talentul de a lua lucrurile cum vin. Teoretic, de fapt si practic, n-am avut la ce sa muncesc. Pentru ca nu m-am gandit vreo secunda ca as vrea sa ma casatoresc cu Marian. Real, nu prea m-au batut ganduri de maritis. Eu ma axam pe cariera. Munceam enorm, si asta imi aducea multe satisfactii. Totul a venit firesc pentru noi.”, a mai povestit ea pentru Viva.

Octavia Geamanu si Marian Ionescu s-au casatorit in urma cu cativa ani si au impreuna un baietel, pe nume Andrei.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *