Search for content, post, videos

Obiceiurile care iti pot distruge casnicia fara sa-ti dai seama! Ce trebuie sa faci ca sa ai o relatie frumoasa

Daca te-ai casatorit de curand si iti doresti sa traiesti o iubire ca-n povesti sau pur si simplu simti ca mariajul tau a inceput sa scartie, iti propunem sa afli care sunt obiceiurile care pur si simplu distrug o poveste de iubire.

Conform specialistilor in terapia de cuplu, sa te casatoresti este extrem de simplu, insa exista niste obiceiuri care in timp distrug casnicia. Care sunt acestea, afla mai jos.

Lipsa comunicarii – Ca sa fiti conectati in permanenta si sa va simtiti aproape este important sa comunicati. Nu despre vreme sau ce ati facut la birou/iesiri cu prietenii, ci despre planurile voastre de viitor. Vorbiti despre voi ca un intreg, iar acest lucru nu va face decat sa va consolideze relatia.

Lipsa prietenilor – Duce, de asemenea, la ruptura. Tocmai de aceea este important sa nu petreceti timp doar in doi, ci sa va faceti timp sa iesit in oras cu prietenii. Va va ajuta sa socializati si, in plus, veti fi mai fericiti. Ba mai mult, nu uitati ca libertatea intr-o relatie de cuplu este primordiala pentru a functiona in timp.

Lipsa valorilor comune – Desi este in regula sa-i respecti parerea partenerului, care nu trebuie sa fie intotdeauna ca a ta, uneori se pot naste conflicte, daca ideile voastre nu sunt comune. Spre exemplu, atunci cand unul dintre soti isi doreste un copil, iar celalalt nu, evident ca vor aparea discutii care pot duce, fara doar si poate, la o separare.

Nu spuneti nu compromisurilor – Se spune ca intr-o relatie nu trebuie sa faci compromisiuni, insa uneori acestea sunt esentiale pentru ca o casnicie sa functioneze. Daca unul prefera vacantele la mare, iar celalalt la munte, faceti un compromis. Incercati sa va satisfaceti dorintele pentru a nu da nastere frustrarilor.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *