Search for content, post, videos

Obiceiuri proaste ale femeilor care atrag barbatii nepotriviti

Anumite obiceiuri proaste ale femeilor pot genera nefericire pe plan sentimental pentru ca reprezinta temeiul pentru care atrag mai mereu barbati nepotriviti, indisponibili emotional.

Dupa mai multe relatii sau tentative de relatii esuate, orice om – femei sau barbat deopotriva – trebuie sa se intrebe daca problema nu tine cumva de propria persoana. De ce este indicata aceasta abordare? Pentru ca, dupa esecuri amoroase multiple, este recomandata identificare factorului comun din toate relatiile esuate, iar acesta este deseori propria persoana.

In cazul femeilor, mai cu seama, multe se plang de faptul ca atrag „involuntar” barbati nepotriviti, indisponibili emotional, care nu pot si/sau nu vor sa se ataseze, sa se implice in relatia de cuplu. De regula, femeile care atrag multi astfel de barbati, in mod repetitiv, prezinta niste obiceiuri proaste de caracter care le predispun, de altfel, la nefericire in dragoste.

Iata principalele obiceiuri proaste ale femeilor care atrag barbatii nepotriviti!

Sunt mereu ocupate

In zilele noastre este tot mai greu sa iti faci timp in mod sustinut pentru viata personala. De la serviciul care invadeaza efectiv spatiul personal la pretentiile familiei de a petrece mai mult timp impreuna, la solicitarile prietenilor, la incercarile de a ajunge totusi la sala sau de a reusi de a face sport sustinut macar acasa, plus alte treburi casnice care invariabil trebuie indeplinite, exista tot mai putin timp pentru „dating” sustinut. Iar acest aspect negativ este asociat cu atragerea barbatilor nepotriviti. De ce? Pentru ca un barbat cu intentii serioase nu are de ce sa stea dupa o femei vesnic ocupata, care-l amana, contramandeaza si pe care, in general, nu se poate baza. Astfel ca singurii barbati care sunt dispusi sa fie alaturi de o femeie vesnic ocupata sunt cei care nu vor o relatie, convenindu-le de altfel sa se vada rar si pe neprevazut.

Dramatizeaza tot

Genul de femeie care face din tantar armasar mereu este un mare „turn off” pentru barbatii potriviti. Un barbat cu capul de umeri, maturi, care nu l-a luat pe „nu” in brate cand vine vorba de relatii de cuplu fuge mancand pamantul de o femeie care se streseaza din orice, care face din tantar armasar dramatizand si cea mai nesemnificativa situatie din viata ei.

Sunt nehotarate

Femeile nehotarate nu sunt atragatoare pentru barbatii interesati sa aiba o viata sentimentala implinita, o relatie de cuplu. Poate este „dragut” sa aleaga o data femeia acelasi sortiment de inghetata ca barbatul cu care a iesit la intalnire, dar o femeie care nu poate avea propriile ei opinii si preferinte, mizand pe expresia „Cum vrei tu!” este lipsita de atractivitate in ochii unui barbat care chiar vrea mai mult decat o noapte de aventura. Astfel ca acesteia ii raman doar barbatii nepotriviti carora chiar nu le pasa de preferintele/lipsa de preferinte a femeii pe care incearca sa o bage in pat macar o data.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *