Search for content, post, videos

Obiceiuri femeiesti care ii resping pe barbati

Majoritatea dintre noi cred ca este de ajuns sa aratam bine si sa avem o prezenta placuta pentru a atrage un barbat.

Ei bine, potrivit ultimelor studii in domeniu, se pare ca aceste lucruri nu mai sunt de ajuns pentru ca un barbat modern sa fie atras de o femeie.

Asa ca, de fiecare data cand dorim sa atragem un barbat pe care il dorim, ar trebui sa fim constiente ca exista o serie de lucruri sau obiceiuri de care acestia fug
cu desavarsire, fara sa isi dea seama.

Astfel, in ruma unui sondaj efectuat in Marea Britanie, se pare ca barbatii simt repulsie fata de femeile care isi strica corpul dat de mama natura.

Asadar, 37% dintre cei intervievati au declarat ca nu suporta femeile cu tatuaje. Asa ca data viitoare cand va ganditi ce fel de tatuaje pentru femei vi s-ar potrivi, mai bine sa nu actionati. Mai ales ca inlaturarea unui tatuaj nu este tocmai lucru usor.

Totodata, 28% dintre cei intervievati considera ca o femeie a carei respiratie este urat mirositoare nici macar nu trebuie luata in seama, iar 17 % nu suporta femeile care fumeaza.

Totodata, nici femeile care nu au o manichiura perfecta nu sunt placute si nici cele care au multe piercing-uri.

Doamnele si domnisoare insa par sa fie mai tolerante: potrivit aceluiasi studiu, marea lor majoritate prefera barbatii cu barba si tatuaje.

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *