Search for content, post, videos

Obiceiuri care te vor face sa esuezi in relatii

Multi ajung in situatia de a cunoaste persoane si de a se implica in relatii sortite esecului, inca de la inceput. Si mai multi o fac inconstient, neluand in calcul erorile si repercursiunile pe care acestea le aduc automat.

Altii, o fac dinadins, de frica de a se implica sentimental, unii pentru ca su suferit in trecut, altii pentru ca au cunoscut suferinta prin prisma cunostintelor sau a membrilor familiei si le e frica sa nu pateasca si ei.

Iata cateva greseli pe care le poti face inconstient sau voit si care te pot aduce in situatia de a sfarsi mereu singura:

Nu poti uita trecutul
E aproape imposibil sa incepi sau sa traiesti o relatie sanatoasa si trainica atunci cand fostul tau iubit este o amintire care te obsedeaza, te gandesti mereu la el, il visezi, visezi trecutul frumos si nu te poti desprinde de el sa privesti in viitor si sa traiesti clipa prezenta. Intalnesti o persoana noua si tot ceea ce iti va trece prin minte este daca nu cumva iti ratezi astfel sansa de a te impaca cu fostul. Crezi ca va merge? Niciodata. Treci peste trecut, ceea ce a fost a fost.

Alegi barbati care deja sunt intr-o relatie cu altcineva
O alegere proasta extrem de comuna: cea de a incepe o relatie cu un barbat care deja este casatorit sau are o iubita. Uneori poate merge dar in cele mai multe situatii nu, majoritatea sfarsind prin a fi a cincea roata la caruta. Rar, barbatii vor lase ceea ce au pentru o femeie noua, preferand doar o aventura scurta care sa-i scoata din amorteala de zi cu zi.

Iesi cu un necioplit pentru ca apoi sa generalizezi
E usor sa cazi in aceasta extrema dupa ce ai fost tratata prost de catre un amarat cu care ti-ai imaginat ca poti lea o relatie inainte de a-l cunoaste pe deplin. Da, sunt unii barbati care nu merita atentia dar, nici sa generalizezi nu e bine, nici macar daca ai intalnit cateva astfel de exemplare la rand. Pretinzand ca toti barbatii sunt niste badarani nu te va ajuta cu nimic. Iti va limita doar alegerile la… nimeni.

Iti pui increderea in relatii la distanta
Sunt femei care isi incearca norocul si asa. Relatiile la distanta mai ales cu barbati pe care i-ai intalnit doar de 2-3 ori sau poate niciodata nu au prea mari sanse de izbanda. E destul de greu sa mentii o astfel de relatie si cu o persoana cu care esti intr-o relatie de multa vreme, cu atat mai greu cu una pe care nici nu o cunosti. Va lipsi exact timpul acela pretios pe care la inceputul oricarei relatii il petreceti impreuna pentru a va cunoaste mai bine, pentru a evlaua daca sau nu relatia are vreo sansa de a evolua in ceva pozitiv.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *