Search for content, post, videos

Obiceiuri care distrug increderea dintr-o relatie

O relatie stabila se contruieste in timp si este rezultatul unui proces mai lung de cunoastere si de compromisuri. Iata care sunt principalele obiceiuri si atitudini care pot distruge increderea investita in cuplu.

Anuleaza o intalnirile importanta
Atunci cand iti promite ca va fi prezent la un eveniment important din familia ta, dar te anunta in ultimul moment ca nu poate ajunge, acest lucru poate dauna relatiei de cuplu. Daca lucrurile astea se intampla in mod frecvent, involuntar, increderea ta in el va scadea.

Nu recunoaste cand greseste
Poate fi o problema pe viitor, daca partenerul tau nu recunoaste niciodata cand greseste si nu-ti spune ca ii pare rau pentru un anumit lucru. Toata lumea greseste la un moment dat, insa este foarte important sa admitem cand se intampla asta.

Dramatizeaza totul
Daca atunci cand aveti un conflict, partenerul tinde sa evite discutia si pleaca pur si simplu, acesta este un alt obicei care poate zdruncina increderea pe care o aveti unul in celalalt.

Isi vorbeste de rau familia, prietenii si colegii
O persoana care vorbeste urat de familia sa, de prieteni si colegi nu poate fi de incredere. Fara sa realizeze, la un moment dat, te va vorbi urat si pe tine.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *