Search for content, post, videos

Obiceiuri simple ale cuplurilor fericite

Ce face o relatie sa fie sanatoasa si romantica difera de la cuplu la cuplu. Formarea unui parteneriat bazat pe incredere si pozitivitate necesita timp si efort.

Din pacate asta nu se intampla peste noapte. Mai jos sunt cateva dintre obiceiurile care te vor ajuta sa creezi si sa mentii o relatie sanatoasa si fericita.

Comunicarea
Comunicarea este cheia succesului. Este una dintre cele mai importante obiceiuri intr-o relatie stabila. Totusi, nu toata lumea stie cum sa comunice. Cuplurile fericita, insa, se pricep de minune la asta. Isi exprima iubirea des, rostind cuvinte precum “Te iubesc” si ofera complimente celuilalt. De asemenea, discuta mereu despre problemele lor in loc sa le ascunda sub pres. Pentru a evolua trebuie sa fii capabil sa vorbesti despre sentimentele tale.

Respect
Aretha Franklin a cantat o melodie intreaga despre asta, asa ca stii ca este important. Respectul fata de partener se manifesta in multe feluri. Mentinerea unei relatii fericite inseamna respectarea timpului, a inimii, a caracterului si a increderii partenerului.

Petrecerea timpului la departare
Este important sa petreci timp cu partenerul tau, insa la fel de important este sa petreceti si timp departe unul de celalalt. Este vital sa poti sa iti traiesti viata in mod independent chiar si atunci cand esti intr-o relatie. Atunci cand cuplurile petrec prea mult timp impreuna, se poate crea o dependenta nesanatoasa.

Aprecierea
De multe ori uitam sa le reamintim celor din viata noastra cat de mult ii apreciem. O gandim, insa nu ne amintim sa o aratam. Acelasi lucru se intampla si in relatiile de cuplu. Arata-i partenerului tau cat de mult il iubesti. Poti face asta prin vorbe, scrisori, fapte de bunatate etc.

Pozitiv vs. negativ
Cateodata ne axam mai mult pe negativ decat pe pozitiv. Ne uram locul de munca, ne enerveaza prietenii, iar iubitul/iubita ne calca pe ultimul nerv. Este vital sa ne uitam la calitatile partenerului in contrast cu defectele. Nimeni nu este perfect, iar asta ii include si pe partenerii nostri.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *