Search for content, post, videos

Nu o sa crezi, dar asta alunga pofta de sex!

cele mai bizare fantezii sexuale

Deseori ti s-a intamplat sa nu ai chef de sex sau pur si simplu iti venea sa iti pocnesti partenerul in fata cand aducea vorba despre asta… Ei bine, trebuie sa stii ca stresul e de vina!

Stiai ca in timp ce tu te gandesti ce sa faci in situatiile tensionate, organismul tau se pune in functiune pentru a raspunde? Bataile inimii se accelereaza, presiunea sangelui creste, respiratia se inteteste, transpiratia se accentueaza si digestia incetineste. Sentimentul de tristete care apare in urma stresului se manifesta prin aparitia depresiei, anxietatii, atacurilor de panica, pesimismului si a insatisfactiei. Stresul te poate transforma intr-o persoana mai greu de suportat din cauza irascibilitatii si ostilitatii.

Practicarea unei actiuni fizice oboseste hormonii stresului. Daca ramai nemiscat in fata unui birou sau intr-o masina, trebuind sa faci fata unei situatii tensionate, substantele chimice caracteristice stresului raman in sange. Din cauza acestui lucru, durerile de cap si anxietatea nu intazie sa apara. In anumite situatii stresul se acumuleaza intr-o asemenea masura incat un incident minor poate declansa o adevarata criza.

Incetinirea respiratiei la nivelul diafragmei este una dintre cele mai eficiente metode pentru a combate stresul. Calmeaza-ti si controleaza-ti respiratia prin cateva inspirari adanci, urmate de expirari pe gura. Reintoarce-te la respiratia normala si apoi repeta exercitiul. Daca situatia continua sa fie tensionata, ridica umerii si spune-ti ,,Nu are cum sa mearga rau”.

Cu siguranta asa vei reveni la o viata sexuala normala, iar voi veti fi iarasi fericiti pentru ca v-ati regasit flacara pasiunii. Nu te pierde in detalii prea mult. Oricum viata e scurta si merita traita din plin!

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *