Search for content, post, videos

Motivul pentru un supermodel celebru face sex de cinci ori pe zi! Nu te-ai fi asteptat la un asemenea raspuns!

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume, se bucura din plin de o cariera de succes, fiind unul dintre fotomodelele care castiga cel mai bine, dar are si o viata sexuala activa.

Daca v-ati intrebat de ce arata Heidi Klum atat de bine la varsta de 44 de ani, sa stiti ca nu e vorba doar de ”gena”. Aceasta a marturisit de curand ca secretul frumusetii ei, motivul pentru care arata atat de bine, este ca are parte de „mult sex”.

Supermodelul care a impresionat cu aparitiile glamour crede ca atat starea sanatatii, cat si aspectul tineresc se datoreaza in mare masurii vietii sexuale.

„Mai mult sex inseamna ca vei trai mai mult”, explica Heidi.
Un studiu stiintific arata ca, intr-adevar, barbatii mai activi sexuali traiesc mai mult, insa in cazul femeilor, totul se reduce la „calitatea” actului sexual.

De asemenea, ea a marturisit, in cadrul unui alt interviu, ca nu se teme sa imbatraneasca.

„Nu incerc sa pacalesc timpul si nici sa raman tanara la nesfarsit. Cu totii imbatranim la un moment dat, tot ce conteaza este sa ramanem tineri in suflet chiar si atunci cand ni se albeste parul din cap”, a declarat Klum pentru revista germana Maxim.

Heidi Klum este indragostita iremediabil de Tom Kaulitz, cantaret in formatia Tokio Hotel, iar zilele trecute cei doi au fost surprinsi in ipostaze indecente la piscina, in timpul unei vacante.

Fotomodelul a obtinut in perioada mai 2011 – mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari, iar ani la rand a fost una dintre ocupantele primelor cinci locuri in topul Forbes al celor mai bine platite manechine din lume.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *