Search for content, post, videos

Motivul pentru care barbatii au orgasm mai des decat femeile

Studiile demonstreaza ca barbatii au orgasm mult mai des decat femeile. Specialistii in domeniu explica fenomenul. Se pare ca 4 din 10 femei sufera de o anumita disfunctie sexuala responsabila de lipsa orgasmului.

„Toate categoriile de barbati, fie ei homosexuali, bisexuali sau heterosexuali, au orgasm mai des decat toate categoriile de femei.

Chiar daca femeile lesbiene ajung la placerea maxima mai mult decat femeile heterosexuale, si in cazul lor acest lucru se intampla mai rar decat la barbati.

Ce face posibil acest lucru in cazul femeilor a ajuns sa fie punctul central al multor specualtii. In fiecare luna, zeci de reviste si articole online prezinta diverse trucuri care sa ajute femeile sa ajunga la orgasm mai usor.

Aceasta este tema multor carti. Pentru multi oameni, orgasmul este cea mai importanta parte a vietii sexuale”, este explicatia profesorului David Frederick de la Chapman University.

Potrivit specialistilor, de vina ar fi diferentele sociale, culturale sau chiar diferentele de natura evolutionara.

„Femeile sunt mai nemultumite de corpul lor decat barbatii si acest lucru interfereaza cu viata lor sexuala. Daca acorda mai multa importanta acestui aspect decat actului sexual, asta poate avea impact asupra satisfactiei sexuale si atingerii orgasmului. Exista si stigmatul asupra femeilor care initiaza partidele de sex si exprima ceea ce-si doresc din punct de vedere sexual.

Un lucru pe care il stim este acela ca in multe cupluri exista o discrepanta din punct de vedere sexual. Unul dintre parteneri isi doreste mai mult sex decat altul. In cuplurile heterosexuale, aceasta persoana este, in general, barbatul”, a mai explicat psihologul.

Exista numeroase femei care fac sex desi nu isi doresc asta si pentru ele este foarte greu sa ajunga la orgasm.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *