Search for content, post, videos

Motivele pentru care orice femeie are nevoie de un prieten gay

Prietenul gay ajuta femeia sa navigheze mai usor prin viata plina de barfele si intrigile generate de alte femei, precum si plina de atitudinile ultramasculine si lipsite de intelegere a barbatilor heterosexuali.

 

Stiu sa admire sincer, fara pic de invidie

 

Sunt dese situatiile in care o femeie primeste o lauda din partea unei prietene, dar simte totodata o doza de invidie aparent bine mascata din partea ei. Invariabil, in relatiile de prietenie dintre femei, exista o doza de invidie, chiar si una minora. Iar o dovada clara este competitia pe care o au doua prietena de a arata una mai bine decat celalalta. Oricum ar fi, un barbat homosexual prieten bun cu o femeie are o mai mare capacitate de a admira sincer, fara farame de invidie.

 

Simt durerea femeii

 

Femeile dezvolta mai de complexe de inferioritate decat barbatii si, cu atat mai mult, se lasa influentata de ele. Increderea in sine si complexele de inferioritate sunt si o parte a vietii homosexualilor, motiv pentru care un prieten gay va intelege si va empatiza mult mai bine cu o femeie nesigura pe ea, indiferent cat de mult incearca sa mascheze aceasta problema.

 

Mai mult, un barbat gay, fiind constient de problemele de incredere in sine pe care le au ei si le au si femeile, atunci cand ele vor discuta o chestiune mai delicata cu ei, acestia vor putea vedea mai in profunzine, avand o capacitate sporita de analiza si intelege a starilor de fapt si starilor emotionale.

 

Stiu cat de mult conteaza autenticitatea

 

Un barbat gay nu o sa-si „ingradeasca” niciodata o prietena buna doar pentru ca asa cere societatea, uzantele, etc. Un barbat homosexual stie cat de importanta este autenticitatea in tot ceea ce face tocmai pentru exista o istorie de restrictii, ingradiri si acte de batjocura si condamnare la adresa persoanelor gay.

 

Astfel ca autenticitatea lui, a prietenei lui, a tuturor va fi mult mai importanta decat orice ar spune „gura lumii”. Practic, un prieten gay incurajeaza femeia sa fie ea insasi, fara menajamente si restrictii.

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *