Search for content, post, videos

Motivele pentru care o femeie care se lasa greu este mult mai atractiva

Pentru a obtine tot ce iti doresti este timpul sa joci dur. Daca ti s-a intamplat de multe ori sa te intalnesti cu un barbat, insa dupa aceea sa nu te mai caute, este timpul pentru o schimbare.

Iata cum sa te pui in valoare mai mult si invata cum poti detine controlul in relatie.

1. Invata sa fii mai distanta

In loc sa alergi tu dupa tipul care iti place, lasa-l pe el sa alerge dupa tine. Barbatilor le placea mai mult vanatoarea decat capturarea in sine. Asadar, o prada greu de cucerit va fi mult mai apreciata decat una obtinuta usor.

Nu ii raspunde usor la mesaje, ii vei da senzatia ca te poate controla si treptat isi va pierde interesul.

Nu ii arata cat de incantata esti de el si cat de mult il placi. Evita sa-l inviti tu in oras sau sa fii prima care il cauta, daca crezi ca te-a vazut deja ca pe o prada usoara.

2. Fii putin sceptica

Incearca sa nu iei de bun tot ceea ce spune, oamenii au tendinta sa minta uneori. Pune cat mai multe intrebari, incearca sa afli cat mai multe lucruri despre acea persoana, sa-ti dai seama daca este cu adevarat cine pretinde a fi.

Pana cand nu esti convinsa ca merita nu ii povesti prea multe detalii din viata ta. Despre familie, unde locuiesti sau alte detalii intime. Indicat ar fi sa-l tii cat mai mult la distanta.

3. Prefa-te ca esti ocupata

Faptul ca esti disponibila 24/7 nu este o metoda buna pentru a atrage pe cineva pe termen lung. Timpul tau este pretios si nu trebuie pierdut cu cineva care a doua zi nu isi va mai aminti de tine.

Nu trebuie sa exagerezi si sa-l indepartezi, trebuie doar sa faci pe inaccesibila din cand in cand. Cu singura ta toate aceste lucruri il va face sa te doreasca mai mult.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *