Search for content, post, videos

Motivele pentru care barbatii si femeile nu pot fi DOAR prieteni

In urma unui studiu realizat de catre cercetatorii americani de la Universitatea din Wisconsin, au fost descoperite motivele pentru care o relatie platonica intre un barbat si o femei este practic imposibila.

Cei care sunt vinovati de acest lucru in special sunt barbatii care nu pot rezista atractiei sexuale intr-o relatie de amicitie cu o persoana de sex opus. Pe de alta parte, femeile tind sa considere o astfel de relatie cat se poate de platonica insa pot pica si ele in dorinta daca relatia in care se afla devine subreda.

Astfel, cel pe care il considera amic sau prieten poate deveni atractiv din punct de vedere sexual odata ce propria relatie incepe sa scartaie.

Potrivit studiului mentionat mai sus, absolut toti barbatii din lume sunt atrasi sexual de amicele si prietenele lor. Ba mai mult, ei sunt convinsi ca si ele la randul lor simt aceeasi atractie numai ca nu recunosc acest lucru.

Pe de alta parte, absolut toate femeile au recunoscut ca s-ar implica intr-o relatie amoroasa cu amicii lor doar daca relatia in care se afla ar da semne ca este pe cale de a se termina.

La studiu au participat 88 de tinere perechi de prieteni de sex opus, carora li s-a cerut sa noteze pe o scara numerica nivelul atractiei pe care o simt unii fata de ceilalti.

Asadar, cercetatorii au tras urmatoarea concluzie: instinctul sexual si dorinta de procreere sunt mult mai puternice decat cerebralitatea de care oamenii dau dovada de multe ori.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *