Search for content, post, videos

Motive pentru care te va insela, in functie de zodia sa. NU lasa sa se intample asa ceva!

Astrologii sustin ca fiecare dintre nativii zodiacului sunt capabili sa-si insele partenerul, daca are motive concrete sa o faca. Mai precis, fiecare dintre nativii horoscopului pot ajunge sa isi insele partenerii in functie de evenimentele din relatie, de caracterul personal sau de gradul de monotonie care intervine dupa o vreme.

 

BERBEC

Berbecii sunt capabili sa insele doar daca au motive foarte concrete. Mai precis, vor ajunge sa isi insele partenerul din razbunare, in cazul in care si ei au fost inselati la randul lor. Acest lucru se intampla datorita faptului ca Berbecii respecta foarte mult solidaritatea si li se accentueaza peste masura spiritul razbunator atunci cand au impresia ca sunt luati de prosti.

 

TAUR

Taurii sunt de fel persoane foarte statornice. Daca ajung insa sa se gandeasca sa isi insele partenerul, o vor face pur si simplu din curiozitate. Astfel, avand in vedere ca sunt foarte maturi in gandirea amoroasa, Taurii vor ajunge sa insele doar pentru a „nu rata o ocazie unica”.

 

GEMENI

Gemenii pe de alta parte nu au nevoie de foarte multe motive sa isi insele partenerul. In cazul in care sunt indragostiti pana peste cap, nu o vor face. Insa cu prima ocazie cand vor da de „ceva nou”, nu se vor gandi de doua ori. Acel ceva nou va fi insa luat in considerare doar daca nativul din Gemeni nu mai este atras de partenerul stabil.

 

RAC

Racii sunt, de regula, persoane cat se poate de statornice cand vine vorba de relatii amoroase. Insa, in momentul in care le este pusa la indoiala solidaritatea, ajung sa isi doreasca sa existe motive intemeiate pentru acest lucru. Asa ca daca sunt banuiti ca ar fi infideli, chiar daca nu sunt, vor insela doar pentru a se razbuna.

 

LEU

Leii sunt capabili sa insele in momentul in care nu se simt deloc in largul lor alaturi de partener. Iar pentru un nativ din zodia Leu sa se simta in largul sau in relatie inseamna sa fie aproape idolatrizat. Asa ca daca nu mai simte acest fel de atitudine din partea jumatatii lor, vor face pasul infidelitatii.

 

FECIOARA

Fecioarele nu au nevoie de prea multe motive pentru a deveni infidele. Astfel, pentru nativii din aceasta zodie este de ajuns sa simta atractie puternica din partea unui alt partener pentru a-si da frau liber pasiunii.

 

BALANTA

Balantele au nevoie de foarte multe motive pentru a ajunge sa isi insele partenerul. Mai precis, vor ajunge sa faca acest pas, fara sa se simta prea mandri de ceea ce au facut, doar daca vor simti ca sunt in acel punct al relatiei in care doar ei “trag” sa fie bine. Daca realizeaza ca partenerul de cuplu nu mai este alaturi de ei si ca, practic, ei se lupta cu morile de vant, nativii din Balanta vor calca stramb, in ciuda proceselor de constiinta pe care si le vor face, in mod inevitabil.

 

SCORPION

Scorpionii cad prada tentatiei cam prea repede. Fiind persoane materialiste din fire, Scorpionii ajung sa se ofere doar in momentul in care partenerul lor stabil nu mai poate sa asigure financiar relatia in care se afla.

 

SAGETATOR

Sagetatorii, pe de alta parte, sunt persoane mult prea statornice pentru a ajunge sa isi insele partenerii din motive frivole. Astfel, prefera sa rupa o relatie intr-un mod curat atunci cand se simt atrasi de cineva in loc sa insele cat timp sunt combinati.

 

CAPRICORN

Capricornii insala pe ascuns si doar pentru ca le plac senzatiile tari. Nu se simt mai niciodata vinovati pentru ceea ce fac si daca sunt confruntati cu situatia in sine, vor recunoaste fara remuscari.

 

VARSATOR

Varsatorii insala doar in momentul in care nu mai au sentimente pentru persoana pe care au iubit-o. Insa, inainte de a face asa ceva, vor spune lucrurilor pe nume si vor argumenta decizia pe care o iau.

 

PESTI

Pe de alta parte, Pestii ajung sa insele doar in momentele in care nu mai sunt siguri pe ei insisi. Asadar, atunci cand doresc sa-si demonstreze ca inca sunt „momeala” buna, vor da iama si vor cauta alti parteneri.

loading...
<

1 comment

 • <cite itemprop="author">Independent</cite>

  Oferta locuri de munca
  pentru toti!

  Veti gasi din ce in ce
  mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut
  serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat!
  Am expediat si primele castiguri! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si
  incasati 300 dolari lunar!

  Pentru informatii,
  trimiteti textul ”Info” la adresa de email: independent.financiar@yahoo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *