Search for content, post, videos

Motive pentru care optimistii sunt amanti mai buni decat pesimistii

A fi optimist nu doar ca te ajuta in gestionarea problemelor de zi cu zi, ci si intre asternuturi. Oamenii optimisti sunt amanti mai buni decat realistii sau pesimistii.

 

Persoanele care gandesc pozitiv sunt mai multumite de vietile pe care le duc, dar si de vietile lor sexuale. Mai mult, si partenerii persoanelor optimiste sunt mai satisfacute sexual decat cei ai persoanelor pesimiste, pentru ca optimismul este asociat cu performante mai bune in pat.

 

Daca unul singur dintre cei doi parteneri ai unei relatii este optimist, acest lucru actioneaza ca un impuls pozitiv asupra intregului cuplu, asupra modului de gestionare a situatiilor problematice, dar si asupra vietii sexuale. Cei care vad partea plina a paharului tind sa-si prioritizele mai usor lucrurile pe care trebuie sa le rezolve si isi configureaza obiectivele pe termen lung intr-un mod realist, posibil de atins.

 

Optimistii nu sunt oameni aflat in negare sau care minimizeaza gravitatea problemelor pe care le au de infruntat, ci sunt pur si simplu constienti ca “Dracu nu este chiar atat de negru” si ca totul este schimbator – asadar, chiar si rau din prezent va trece, la un moment, iar o solutie de rezolvare se va gasi intotdeauna, mai devreme sau mai tarziu.

Aceste trasaturi permit optimistilor sa gestioneze mai eficient probleme din relatie, practic, sa le aplaneze si sa gaseasca rezolvarea lor. Acest lucru contribui semnificativ la sanatatea relatiei de cuplu, fapt ce se rasfrange intr-un mod pozitiv si asupra vietii sexuale a partenerilor.

 

Optimistii nu doar cred ca viata este mai buna decat pesimistii, dar reusesc sa-si si imbunatateasca atat propria viata, cat si a partenerilor lor.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *