Search for content, post, videos

Motive pentru care nu mai faceti dragoste

O relatie care rezista in timp este supusa multor teste si incercari. Din pacate, vine si momentul in care apare intrebarea privind relatia intima dintre voi doi.

Poate sunt copiii de vina sau joburile prea stresante? Oricare ar fi cauza este necesar sa luati atitudine impreuna asupra acestei probleme, intrucat nu ar trebui sa renuntati la momentele voastre de intimitate care va conecteaza si va umplu inimile cu satsifactie si sufletul cu liniste. Scanteile cu care v-ati obisnuit trebuie readuse in dormitor pentru a ramane impreuna pana la capat, asa ca exista cateva metode simple prin care puteti sa scapati de aceasta problema minora cu care se confrunta oricare cuplu care rezista la testul timpului.

In primul rand ar trebui sa mai renuntati la privitul la TV fara a mai tine cont de ore sau de prezenta partenerului. Acelasi lucru este valabil si pentru PC sau console video. In loc sa ramaneti captivati in fata unui ecran, mai bine alegeti sa petreceti o perioada de poveste cu partenerul dumneavoastra, iar acest lucru nu va face decat sa va intareasca relatia si sa continuati fericiti impreuna. Cu cel putin trei ore inainte de somn, televizorul, calculatorul si telefonul ar trebui inchise sau lasate in pace.

In al doilea rand, poate nu stiai, insa pentru unele femei anticonceptionalele pot avea un efect negativ asupra libidoului, asa ca pofta pentru sex va disparea, chiar daca tu iei pastilele exact pentru a scapa de grijile care pot aparea dupa sex!

In incheiere, un lucru foarte important la care trebuie ambii parteneri sa acorde atentie este cresterea in greutate, intrucat acesta poate afecta stima de sine, capacitatea de a depune efort fizic la nivelul la care erati obisnuiti si pot afecta foarte usor performanta sexuala. Asa ca nu ezitati sa faceti un pic de sport impreuna!

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *