Search for content, post, videos

Motive pentru care femeile mimeaza orgasmul

Desi nu este un lucru de care sa fim mandre, trebuie sa recunoastem ca multe dintre noi s-au prefacut de mai multe ori in viata lor in dormitor.

Asa ca am decis sa le explicam domnilor care poate si-au dat seama, desi de multe ori ei nici macar nu realizeaza acest lucru, de ce alegem uneori sa ne prefacem ca avem orgasm. Aceste explicatii sunt totodata in conformitate cu ultimele studii efectuate de sexologi renumiti la nivel mondial.

Deci domnilor, iata de ce uneori ne prefacem in pat!

Nu vrem sa va ranim sentimentele
O femeie indragostita se va feri sa recunoasca in fata partenerului ca nu s-a simtit pe culmile fericirii, de teama ca acesta sa nu se simta umilit.

Nu avem chef de sex
Mimarea orgasmului este solutia cea mai la indemana pentru a scapa cat mai repede de o partida de sex de care nu avem chef, desi o facem pentru a va fi pe plac. Si mai stim ca domnii “vin” ultimii, asa ca incercam sa grabim si momentul placerii voastre.

Suntem deprimate
Am avut o zi proasta, ne simtim simte grase, lipsite de chef si numai de sex nu ne arde, insa pentru a va satisface, o facem. Decat sa va explicam toate aceste lucruri, mai bine ne prefacem si terminam cat mai repede cu asta.

Ne e frica sa nu fim parasite
De multe ori, femeile mimeaza orgasmul de teama ca partenerul sa nu se simta inadecvat si sa caute alta femeie alaturi de care sa dea un randament mai bun. Atunci cand se preface, femeia incearca de fapt sa transmita mesajul ca sunt un cuplu perfect, astfel incat lui sa nici nu-i treaca prin minte sa caute alta.

Sunteti prea salbatic. In focul pasiunii, un barbat poate pierde controlul, muscandu-si partenera sau strangand-o prea puternic in brate. Singura metoda de a opri asaltul este mimarea orgasmului inainte ca el sa o invineteasca peste tot.

Ne dam seama ca am gresti cand am decis sa ne culcam cu un barbat
Acest lucru se intampla in cazul aventurilor de-o noapte, cand ea realizeaza ca de fapt n-avea niciun chef sa ajunga cu respectivul in pat. Ca sa scape cat mai repede din incurcatura se preface ca a ajuns deja pe culmile placerii, apoi se debaraseaza rapid de intrus.

 

 

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Ioan</cite>

    Este un lucru siut, femeile,MINT, mint, chiar si in pat. Asta-i natura lor, obiceiul lor de a se apara, simtindu-se mai vulnerabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *