Search for content, post, videos

Motive incredibile pentru care femeile au devenit mai usor de bagat in pat

Pentru barbatii care sunt interesat, mai degraba, de numarul de femei pe care reusesc sa le bage in pat, vestea este buna: reprezentantele sexului frumos sunt tot mai dispuse sa faca sex mai repede.

 

Pe de alta parte, pentru barbatii care-si doresc o relatie stabilta, natura tot mai usuratica a femeii moderne face consolidarea unei relatii trainice de cuplu tot mai dificila, totusi, nu imposibila.

 

Daca inainte trebuiau sa treaca cateva luni, de regula doua-trei dupa preconceptiile de acum cativa ani buni, pentru ca o femeie sa accepte sa faca sex cu noul ei prieten, acum tot mai multe accepta sa se bage in pat cu proaspetii parteneri dupa nici o saptamana. De altfel, una din patru femei face sex cu barbatul care o curteaza in prima saptamana de la prima intalnire.

 

Acest caracter mai usuratic al femeii face ca 30% din relatiile dintre “ei” si “ele” sa nu aiba nimic de-a face cu romantismul si intimitate. Nu este nevoie de lumanari, de muzica romantica, de imbratisari si priviri indelungi, ci doar de sex pur.

 

O fi bine? O fi rau? Este dificil de stabilit consecinta acestei evolutii. Poate femeile au devenit, pur si simplu, mai deschise din punct de vedere sexual, poate-si cunosc mai bine prioritatile, stiu ce vor si ce au nevoie si nu mai stau ore-n sir punandu-si miile de intrebari care incep cu “Daca el…?”

 

Pe de alta parte, faptul ca femeile, in general, au devenit mai dispuse sa faca sex mai repede cu un barbat recent cunoscut le creste, cumva, puterea feminina asupra reprezentantilor sexului tare. Femeile care stiu ce-si doresc sexual, ce au nevoie si mai ales ce nu au nevoie si ce nu vor sunt, de regula, femei determinate, cu o buna cunoastere a propriul corp, puternic sexuale. Ele isi folosesc aceste atuuri atat pentru a se satisface persoanal, cat si pentru a-si satisface partenerul, dar nu din altruism, ci din dorinta de a-l lasa tanjind.

 

Poate fi chiar o strategie care poate da si rezultate in unele cazuri pentru ca un barbat lasat tanjind sexual dupa o femeie cu siguranta o va cauta si a doua oara.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *