Search for content, post, videos

Motive pentru care barbatii casatoriti se indragostesc de alte femei

Inca din copilarie visam la o relatie perfecta, insa nu toata lumea are parte de asa ceva. Din pacate, visul unei familii fericite nu se adevereste tot timpul, de cele mai multe ori este ruinat de realitate.

O casnicie presupune mult efort din partea ambilor parteneri. Exista tot mai multe casnicii distruse pentru ca barbatul se indragosteste de o alta femeie, de cele mai multe ori mai tanara. Iata principalele motive pentru care barbatii casatoriti se indragostesc de alte femei:

1. Cauta un prieten, respectiv o prietena

Barbatii isi doresc in primul rand o buna prietena, careia sa-i poate spune orice si care sa nu le spuna niciodata: “ti-am spus eu”.

2. Barbatilor le place sa se joace

O casnicie presupune in primul rand responsabilitate. In momentul in care se satura de atatea responsabilitati, acestia cauta sa se distreze. Daca nu te distrezi din cand in cand impreuna cu partenerul tau, este posibil ca el sa caute distractia in alta parte.

3. Barbatii iubesc femeile independente

Barbatii prefera femeile independente, iar o femeie casatorita nu poate fi complet independenta.

4. Barbatii iubesc femeile fericite si care rad tot timpul

Fiecare barbat isi doreste ca femeia de langa el sa fie una fericita, atunci cand nu mai reusesc acest lucru, vor cauta alta femeie.

5. Cauta ceva nou

De multe ori, barbatii se indragostesc pentru ca vor ceva nou, ceva ce le lipseste in casnicie.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *