Search for content, post, videos

Motive nebanuite pentru care barbatii proaspat insurati insala

Temerile privind infidelitatea partenerului nu sunt asociate, de regula, cu inceputurile casniciei, pe motiv ca atunci iubirea si pasiunea ar trebui sa fie inca foarte potente. Cu toate acestea, au loc acte de infidelitate, cel mai des fiind barbatii cei care calca stramb prin alte paturi.

 

In medie, aproximativ unu din cinci barbati proaspat casatoriti isi insala sotia la scurt timp dupa oficierea casatoriei. Asadar, presupusa iubire si pasiune specifica inceputurilor casniciei nu pune la adapost un cuplu casatorit de actele de infidelitate.

 

In destul de multe cazuri, inselatul are loc dupa mai trecerea mai multor ani de casnicie, iar actul de infidelitate este cumva inteles, nu neaparat scuzat sau scuzabil, de faptul ca atractie sexuala in cuplu a scazut concomitent cu instalarea rutinei in toate aspectele vietii in doi. Dar de ai insela tocmai la inceputul casniciei?

 

MOTIVUL NR. 1

 

Ei bine, primul motiv este usor de dedus, dat fiind ca mariajele din zilele noastre nu mai sunt aceleasi de acum cateva decenii. In prezent, partenerii care se casatoresc locuiesc deja impreuna de vreme buna, uneori ani, inainte de a-si pune pirostriile. Astfel ca ei traiesc deja intr-o casnicie neoficiala, impartind toate bucuriile, dar si toate grijile traiului in doi, inainte de a spune „Da” in fata ofiterului de stare civila sau in fata preotului. Prin urmare, inceputul casniciei nu echivaleaza nici pe departe cu inceputul traiului in doi, iar rutina sexuala si cea sociala pot fi deja bine instalate in relatie. Iata de ce unii barbati insala la inceputul casniciei.

 

MOTIVUL NR. 2

 

Al doilea motiv pentru care barbatii proaspat casatoriti au aventuri extraconjugale tine de usurinta prin care pot cunoaste alte femei prin intermediul internetului. Practic, era digitala, cu toate facilitatile in comunicare pe care o ofera, face ca inselatul sa fie la indemana aproape oricui susceptibil infidelitatii. Retelele sociale, site-urile de dating oline, dar si posibilitatea de a se antrena aproape oricand intr-o conversatie cu o femeie care le trezeste, initial, un pic interesul ii fac sa cada mai usor in patul alteia.

MOTIVUL NR. 3

 

Chiar daca barbatul insusi a fost cel care a facut propunerea de casatorie, chiar daca si-a dorit mult ca iubita lui sa-i devina sotie, actul in sine al casatoriei poate cantari greu pe umerii si in mintea lui. De regula, barbatii se acomodeaza mai greu cu statutul de oameni insurati. Chiar si cei care au fost sustinatorii relatiei, din punct de vedere financiar, inainte de casatorie, se simt impovarati de responsabilitatea traiului in doi si de importanta satisfacerii din toate punctele de vedere a sotiei, cu atat mai mult cu cat simt ca se si asteapta toate acestea de la ei. Asteptarile crescute, chiar daca nimic nu s-a schimbat in practica in relatie, ii fac sa se simta batrani si plictisitori, dar si mai vulnerabili in fata unor femei care ii vor face sa se simta mai tineri si mai atragatori. Este simplu sa te bagi in pat cu sotia seara de seara, adesea fara a face sex, scufundandu-te in rutina, motiv pentru care orice scapare din aceasta situatie li se va parea incantoarea si atragatoare. Iata un alt motiv pentru care si barbatii proaspat insurati mai calca stramb.

 

MOTIVUL NR. 4

 

Pe de alta parte, exista si cazurile de barbati care insala pentru ca le place, pentru le satisface egoul, pentru ca pot si atat. Acestea sunt cazurile de barbati care insala patologic. In cazul lor, femeia care accepta sa se marita cu ei stie, de regula, de cusurul lor, dar insista totusi sa devina sotiile lor in speranta ca se vor linisti dupa casatorie. Ei bine, nu asa se intampla! Daca asta este firea, asa va si ramane. O casatorie nu are rolul de a suplini un gol si nici de a corecta unele neajunsuri, motiv pentru care cel care obisnuia sa insele inainte de casatorie o va face si dupa in cele mai multe dintre cazuri.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *