Search for content, post, videos

Momentele INCREDIBILE in care femeile vor sex nebun si accepta aproape orice!

Femeile au capacitatea de a refula si de a uita de probleme sau de a-si starni si mai tare fericirea si exista o serie de momente cheie in care daca li se propune sa faca sex, sansele sa accepte sunt foarte favorabile.

CELE MAI TARI ROCHII SI TINUTE DE PLAJA!

Potrivit ultimelor studii, exista o serie de situatii in care femeile sunt cel mai dispuse sa aiba parte de contact sexual iar acest lucru se intampla la nivelul subconstientului. Iata care sunt:

Dupa o cearta

Conceptul se „sex de impacare” nu este un mit. O femeie care se cearta cu patos cu siguranta va dori o partida de sex, avand in vedere ca ii creste tensiunea. Mai mult decat atat, psihologii sustin ca, dupa cearta, femeia ar trebui „iubita” destul de agresiv pentru ca acest lucru o face, uneori sa uite ce anume nu i-a convenit in prima faza.

Cand e super fericita

Atunci cand este super fericita, o femeie tinde sa accepte contactul sexual pentru ca omite sa ia in calcul toate lucrurile pe care le ia in mod obisnuit. Asa ca va considera ca starea fericirii sale poate fi sporita de o partida buna de sex si nu se va gandi de doua ori inainte sa accepte.

Cand este foarte stresata

Psihologii sustin ca foarte multe femei considera ca actul sexual le poate scapa de stres si ca de multe ori recurg la masturbare in momentul in care nu mai pot de nervi. Asa ca atunci cand o femeie este pe cale de a claca si pare ca a ajuns la limita, va avea tendinta sa accepte sa faca sex doar pentru ca organismul ei ii dicteaza ca astfel va scapa de tensiunea cauzata de stres.

Cand este foarte geloasa

Cu cat o femeie este mai geloasa pe cel de langa ea, cu atat este mai dispusa sa faca sex. Cu toate acestea, gelozia femeii are doua taisuri. Astfel, daca este sigura ca a fost inselata, va face sex cu oricine ii propune acest lucru tocmai pentru a se razbuna pe partener. Pe partea cealalta, daca stie ca gelozia ei este nejustificata, va fi dornica sa faca sex in continuu cu partenerul ei. In acest caz nu ii va trece gelozia insa va incerca sa arate cat este de atasata de cel pe care-l iubeste, prin actul sexual in sine.

La doua saptamani de la ciclul menstrual

In aceasta perioada femeile sunt, in marea lor majoritate, la ovulatie. Este momentul lunii in care cu siguranta nu se vor gandi prea mult sa accepte contactul sexual. Tocmai de aceea jumatatea lunii este de multe ori cea mai buna perioada de a agata.

In timpul filmelor XXX

Chiar daca pare ciudat, multe dintre femei se uita cu placere la filme xx sau filme sexy. Avand in vedere ca una dintre cele mai comune fantezii sexuale ale femeilor este aceea de a face sex cu doi parteneri sau un partener si o partenera, un astfel de film vazut impreuna este exact ceea ce poate declansa o partida fierbinte de sex. Este indicat sa nu stingeti televizorul chiar daca incepeti sa faceti dragoste. Ar putea ajuta la creativitate.

Cand gateste

Multe dintre femeile care adora sa petreaca timp in bucatarie au una dintre cele mai des intalnite fantezii sexuale. Respectiv, sexul pe masa din bucatarie! Astfel, daca vede ca barbatul ii face avansuri chiar in timpul in care gateste si daca intelege, din miscari, ca pozitia pe care o prefera in acel moment este cea la care a visat de nenumarate ori si ea, respectiv „pe la spate”, pe masa, va ceda cu siguranta pornirilor sexuale.

loading...
<

11 comments

 • <cite itemprop="author">mihai</cite>

  crezi ca marimea penisului conteaza?. eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul mareste-penisul. info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim,risculla care te supui este foarte mare,,

 • <cite itemprop="author">dee_housewife</cite>

  „La doua saptamani de la ciclul menstrual

  In aceasta perioada femeile sunt, in marea lor majoritate, la ovulatie. Este momentul lunii in care cu siguranta nu se vor gandi prea mult sa accepte contactul sexual. Tocmai de aceea jumatatea lunii este de multe ori cea mai buna perioada de a agata.” Wtf toate femeile din lume, au menstruatie la inceputul lunii, atunci cand iau salariu :)))

 • <cite itemprop="author">alex</cite>

  Lasa un id de mess te rog 🙂

 • <cite itemprop="author">Adi Adrian</cite>

  Cautam urgent operatori online! Sunt necesare doar cunostinte elementare de lucru cu
  calculatorul. Castiguri foarte motivante, 300 de dolari lunar, in toate
  localitatile tarii! Oferta este foarte noua! Lucrati numai 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul
  „Info” la adresa de email: eusiadi@gmail.com

 • <cite itemprop="author">Vali Dinca</cite>

  si totusi, exista vreun moment cand n-au chef , ca din articol nu reiese…

 • <cite itemprop="author">Vio Relu</cite>

  Venituri suplimentare, la calculator, cerem seriozitate.

  Contactati
  viorel70m1@yahoo.ro Folositi coduri:

  -„info” pentru rabdare si rasplata in timp lung;

  -„detalii” pentru rezultate intr-un an;

  -„voip” pentru telefon si surplus de venituri.

  Orice alegeti, e de viitor si realizabil cu putine resurse
  financiare si de timp.

  Astept mesaj.

 • <cite itemprop="author">Mack</cite>

  tragi de ea cu patima si periodic

 • <cite itemprop="author">Anghel Mădălin</cite>

  Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta!!!

  Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala.

  Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.

  Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.

  Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: madalin.anghel1994@yahoo.com

 • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

  Foarte multi oameni isi blocheaza singuri accesul la aceasta sursa infinita de putere prin gandurile lor de saracie, de indoiala si de teama, care impiedica afluxul de prosperitate in viata lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor in cartea „Te-ai nascut bogat”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii , trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email doinagolpoian@yahoo.com

 • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

  Fluxul abundentei curge intotdeauna catre mintile cele mai deschise, care se asteapta sa primeasca. Asta scrie celebrul Bob Proctor in cartea „Te-ai nascut bogat”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email doinagolpoian@yahoo.com

 • <cite itemprop="author">Liviu</cite>

  Nu mai faci sex deloc,pentru că dacă o împingi,intră înăuntru,se face mică,mică și dispare.Tragi de ea până o smulgi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *