Search for content, post, videos

Moduri prin care barbatul pe care il iubesti iti distruge viata

Intr-o relatie ar trebui sa fie doar fericire si iubire, insa, din pacate, de multe ori intervine rutina si in cuplu apare instabilitatea. Pentru a exista un echilibru, ambii parteneri ar trebui sa se implice in relatie in mod egal.

Statistic vorbind, numarul barbatilor care strica o relatie este mai mare decat cel al femeilor. Iata care sunt principalele cai prin care barbatii isi fac partenerele sa sufere:

1. Isi lasa iubita singura

Cea mai comuna greseala facuta de barbati este sa-si lase partenera singura pentru mult timp. Faptul ca petrec mult timp la munca, iar cand se intorc acasa au o atitudine rece, toate astea duc la stricarea relatiei.

Nu conteaza cat de mult stau cei doi parteneri separati, conteaza sa nu se simta singuri atunci cand sunt departe unul de celalalt.

2. Nu vorbesc cu partenera lor

Pentru ca relatia sa functioneze trebuie sa existe o buna comunicare. Barbatii care nu stiu sa comunice nu vor avea parte de o relatie de lunga durata.

3. Incearca mereu sa-si schimbe iubita

Atunci cand exista iubire si respect, partenerul nu ar trebui sa incerce sa te schimbe. Fie esti acceptata asa cum esti, fie barbatul este liber sa-si schimbe partenera.

4. Nu isi cer niciodata scuze

Nimeni nu este perfect, fiecare om este predispus greselii. Insa, cel mai important este sa ne asumam greselile si sa incercam sa le indreptam. In primul rand, intr-o relatie, trebuie sa inveti sa-ti ceri iertare.

5. Ignora importanta gesturilor mici

Femeile pun mare accent pe gesturile mici, pe o vorba buna, o imbratisare sau un pupic pe frunte. Aceste gesturi mici pe face sa se simta speciale, iubite si apreciate, insa, cel mai important, sa se simta in siguranta. Cu toate astea, barbatii uita uneori sa faca aceste mici gesturi.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *