Search for content, post, videos

Modul in care face sex iti poate spune daca te insala

Nu multe femei stiu ca poti sa-ti dai seama ca partenerul te insala dupa modul in care face sex cu tine. Uite cum poti afla daca iti este infidel.

1. Este detasat
Atunci cand incepe sa nu se mai implice emotional in momentul in care faceti sex este un prim semn ca ceva nu merge bine. Daca sexul este mecanic, ca o activitate fizica, ci nu o placere plina de emotie si dorinta, poate fi un semn ca se gandeste la alte lucruri sau la altcineva si asta poate fi clar un semnal de alarma.

2. Nu il misca surprizele tale
Daca in trecut era foarte miscat de surprizele incitante pe care i le pregateai, dar acum nu pare la fel de interesat, lucrul asta iti poate da de gandit. Daca observi aceasta schimbare este bine sa afli despre ce e vorba, poate fi un semn ca te insala.

3. Descoperi o rezerva de prezervative
In cazul in care nu folositi prezervative atunci cand faceti sex, insa, cu toate astea, i-ai descoperit cateva ascunse, este un semn ca te insala.

4. Refuza sa faceti sex
Este normal ca uneori sa refuze sa faca sex, oboseala si problemele sa-si spuna cuvantul, insa daca devine un obicei este un semn rau. Daca face sex cu o alta persoana, este un motiv sa nu mai simta dorinta de a petrece noptile cu tine.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *