Search for content, post, videos

Modalitati prin care iti poti salva relatia

Orice relatie, chiar si una perfecta, intampina anumite coborasuri, insa cateodata pare ca nimic nu mai poate fi facut pentru a salva relatia.

Noi suntem siguri ca acolo unde exista iubire, nu exista sfarsit. De aceea ne-am decis sa impartasim cu tine aceste sfaturi care te vor ajuta sa treci peste perioadele dificile.

Ce distruge relatia: Nu vrei sa mergi acasa si iti eviti partenerul.
Ce poate salva relatia: Daca ignori problemele pe care le aveti poti doar sa le inrautatesti. Trebuie sa realizezi ca primul pas pe care il poti face pentru a rezolva problemele de cuplu este sa comunicati

Ce distruge relatia: Minti intotdeauna si simti ca o face si partenerul tau. Increderea este pierduta.
Ce poate salva relatia: Poate ca adevarul te-a deranjat candva, iar partenerului tau ii este teama sa nu te raneasca? Sau tu esti cea care ascunde adevarul? In orice caz, recapatarea increderii este cruciala atunci cand vrei sa iti salvezi relatia. Vorbiti despre asta si decideti impreuna sa fiti sinceri de acum incolo.

Ce distruge relatia: Pierdeti pasiunea pentru celalalt.
Ce poate salva relatia: Gandeste-te si analizeaza de ce te simti in acest fel. Puteti vorbi deschis despre dorintele voastre si sa incercati sa le indepliniti impreuna.

Ce distruge relatia:
Te-ai plictisit de previzibilitate si doresti o aventura pe langa deoarece iti cunosti foarte bine partenerul.
Cum poti salva relatia: Fa o lista cu toate calitatile partenerului tau. Aminteste-ti de ce te-ai indragostit prima data. Aceste calitati inca exista in adancul sau.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *