Search for content, post, videos

Secretele lor! Cele mai simple moduri de a face o femeie fericita

Comunicare, afectiune, pasiune, intelegere – iata doar cateva cuvinte care definesc un cuplu fericit. Toate bune si frumoase, dar niciunul dintre acestea nu ne spune ce trebuie sa faca exact un barbat pentru a-si face iubita sau sotia cu adevarat mai implinita!

 

Numarul de ore petrecut impreuna in cuplu, calitatea acestor momente, disputele in relatie, presiunea financiara si cea familiala sunt doar cativa dintre factorii care pot ridica sau cobori o fericirea in cuplu. Pentru multi, aceasta este doar o iluzie, cuantificarea fericirii constand, deseori, in timpul petrecut impreuna fara certuri, decat in momentele de bucurie in doi.

 

Insa, in ce consta de fapt fericirea? Ei bine, de la psihoterapeut, la cercetatori in antropologie si sociologie, dar la fiecare in parte dintre noi, raspunsul general si real este urmatorul: fericirea consta in lucruri mici. Nu poti sa pretinzi ca iubita sa fie vesela doar pentru ca ai reusit sa organizezi o vacanta in doi de o saptamana, dar in restul timpul, eventual tot anul, relatia sa fie tensionata si cu momente dese de certuri.

 

In ceea ce priveste fericirea femeii in cuplu, specialistii in psihologie si psihoterapie de cuplu atrag atentia ca este mai usor de atins decat cred barbatii. De altfel, tot ce are nevoie femeia pentru a fi vesela este zambetul barbatului ei si disponibilitatea de a fi ajutata, chiar daca nu o cere.

 

Mai mult, femeile ar putea fi mult mai fericite in relatia de cuplu daca partenerii ar face un singur lucru in plus fata de ceea ce fac deja: sa o ajute la treburile casnice. Cel putin asa spune o echipa de cercetatori de la Universitatea Brigham Young din Utah (SUA), care a analizat nemultumirile femeile proaspat casatorite.

 

Cea mai mare nemultumire constatata a fost faptul ca ei, partenerii, nu ajuta treburile casnice. Femeile nu au pretentia ca iubitii lor sa faca curatenie generala in casa in fiecare zi, ci doar sa se ofere, seara, dupa cina, sa ajute la strangerea si spalarea vaselor.

 

Iata un lucru mic care poate face o femeie mai multumita de relatia pe care o are!

 

Statistic, cuplurile care fac treburile in casa impreuna sunt mai fericite si fac chiar mai mult sex. Un alt studiu efectuat la Universitatea de stat Montclair a demonstrat ca cu cat implicarea barbatului in treburile casnice minore creste, cu atat creste si frecventa actelor sexuale.

 

Asadar, barbatii care isi ajuta femeile la micile treburi in casa nu doar ca-si fac partenerele mai fericite, dar au parte si de mai mult sex.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *