Search for content, post, videos

Mituri false despre orgasm. Cele mai intalnite

Poate te-ai gasit si tu de multe ori in situatia in care ti-a fost greu sa ajungi la orgasm sau pur si simplu n-ai reusit deloc cu partenerul actual de cand ati inceput sa intretineti relatii intime. Ei bine, fii atenta la ce avem noi spus, intrucat exista cateva mituri care sunt absolut false.

Nu ai nevoie de o stimulare crescuta a clitorisului pentru a ajunge la orgasm. Chiar daca asta pare calea cea mai usoara, poti ajunge sa ai chiar si orgasm multiplu daca se atinge eficient punctul G. Desi este greu de gasit, atunci cand o vei face cu partenerul tau placerea va fi incredibila.

Ai vazut deseori in filme, mai ales in cele XXX, ca partenerii au orgasm simultan. Ei bine, cercetatorii arata ca acest lucru nu este neaparat important si, mai ales, sansa ca acest lucru sa aiba loc este foarte mica. Desigur, se poate intampla, dar asta nu inseamna ca e un motiv de ingrijorare daca nu se intampla de fiecare data cand deveniti intimi.

Chiar daca nu credeai pana acum, barbatii pot avea orgasm multiplu. E mai mult o chestie psihologica, dar daca vei sti cum sa il exciti, el va gasi energia necesara sa iti ofere tie mai multa placere, de mai multe ori intr-o noapte.

Nu trebuie sa dai vina pe partenerul tau tot timpul. Sunt femei care nu reusesc efectiv sa atinga punctul culminant, iar responsabilitatea le apartine aproape in totalitate. Sexul e o chestie comuna, asa ca trebuie sa te lasi purtat de emotii si simturi pana la capat si sa incerci sa pui in practica cat mai multe lucruri cu partenerul tau.

Daca nu ai orgasm, inseamna ca degeaba ai facut sex. Total neadevarat, deoarece daca vei porni cu aceasta premisa nu vei reusi sa atingi punctul culminant.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *