Search for content, post, videos

Mituri despre sex, desfiintate de cercetatori

Se spune ca barbatii se gandesc mai des la sex decat femeile si ca sexul este unul dintre cele mai bun cai de a te mentine in forma si chiar de a slabi. Asa o fi? Din punct de vedere stiintific, multe dintre preconceptile despre sex sunt doar mituri.

 

Barbatii se gandesc mai mult la sex decat femeile

FALS. Desi unui barbat ii este mult mai usor sa ii zboare gandul la sex decat unei femei si chiar se spune ca unii dintre reprezentantii sexului tare gandesc cu ce au intre picioare, stiintific a fost demonstrat ca barbatilor nu le zboara mintea la sex mai des decat la alte nevoi ale corpului, precum la mancare sau la somn. Mai mult, chiar daca femeile nu se gandesc la sex neaparat in mod explicit, in sensul miscarii de penetrare, ele viseaza adesea cu ochii deschisi la tot felul de situatii amoroase, de la flirturi la escapade, ca nu implica intotdeauna partenerii.

 

Sexul slabeste

FALS. Desi depui partenerul activ depune un efort considerabil in timpul sexului, acesta nu arde suficiente calorii pentru a putea slabi. Sa nu mai vorbim de partenerul pasiv. Stiintific a fost dovedit ca in timpul unei partide de sex de sase minute sunt consumate doar 21 de calorii, adica echivalentul unei plimbari usoare de doar patru minute.

 

Barbatii schimba mai des partenerele de sex

FALS. Exceptand cazurile in care barbatii fac sex doar pentru sport, cazuri in care, intr-adevar, numarul partenerelor sexuale creste aproape pe zi ce trece, barbatii nu schimba mai des femeile cu care fac sex, comparativ cu barbatii pe care ii schimba femeile. Mai mult, statistic s-a dovedit ca, in timp ce un barbat aduna, pana la 30 de ani, in medie, doar sase partenere sexuale, o femeie ajunge la un scor mediu de 12 barbati pana la aceeasi varsta. Statistic, femeile au oscilatii mult mai mari in ceea ce priveste numarul barbatilor cu care fac sex in perioada tineretii mai ales, comparativ cu barbatii. Femeile pot aduna un mult mare de parteneri sexuali intr-o perioada foarte scurta dupa o despartire sau intr-o singura vara cand sunt hotarate “sa-si ia lumea in cap” si sa nu le mai pese de prejudecati.

 

Barbatii isi fura intre ei iubitele

FALS. Desi exista preconceptia ca barbatii isi schimba intre ei iubitele si chiar si le fura, situatia sta exact invers. Femeile sunt cele care ademenesc iubitii prietenelor lor mai des decat o fac barbatii cu partenerele prietenilor lor. Motivul? Un barbat pune mai mult pret pe o prietenie intre barbati decat pune o femeie pe “prietenia intre fete”, pentru reprezentantele sexului frumos fiind mai importanta viata amoroasa decat cea sociala.

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *