Search for content, post, videos

Mituri despre sex, desfiintate! Adevarul despre cele mai vehiculate idei

Marimea conteaza ori nu poti sa ramai insarcinata daca esti la menstruatie. Sunt doar cateva dintre miturile ce au starnit controverse de-a lungul timpului, motiv pentru care e musai sa stii adevarul.

Nu poti sa ramai insarcinata daca esti la menstruatie

Fals. Conform dr. Christine Greves, obstetrician-ginecolog la Orlando Health Winnie Palmer Hospital for Women & Babies, orice se poate intampla. Totusi, daca ai ovulat cu 14 zile in urma, atunci da, nu poti sa concepi un copil.

Nu poti sa iei o boala cu transmitere sexuala, daca folosesti un prezervativ

In mare parte, da, este adevarat, intrucat prezervativul este eficace in protejarea contra bolilor care se transmit prin fluidele corporale. Insa te poti alege cu afectiuni virale, ce se transmit prin contract corporal, precum herpes si papiloma virus (HPV).

Intotdeauna stii cand ai orgasm

Conform Dr. Rodgers, unele femei au obiceiul sa simuleze orgasmul, iar faptul ca de multe ori acestea au mai multe tipuri de orgasm este dificil de definit.

Marimea conteaza

Ei bine, nu. Conform dr. Rodgers, care aminteste un proverb „Nu conteaza marimea barcii, conteaza cum se misca marea”, ea precizand, de asemenea, ca de multe ori ceea ce este perfect pentru o femeie, poate fi prea mic sau prea mare pentru alta. Oricum ar fi, totul se poate ”regla” prin tehnici, pozitii ori artificii de stimulare.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *