Search for content, post, videos

Mituri despre sex: Ce este adevarat si ce nu atunci cand vine vorba de viata sexuala

Un sexolog cunoscut a demontat cele mai intalnite mituri despre sex. Iata care sunt acestea.

Lenjeria sexy poate readuce pasiunea
Lenjeria intima, oricat de provocatoare ar fi ea, nu are puteri magice. Insa, daca functioneaza pentru partenerul tau, iti poate indica ce a lipsit pana acum – putin efort si din partea ta. Chiar daca femeile refuza sa accepte asta, barbatii au nevoie de stimuli vizuali atractivi pentru a se excita.

N-ar trebui sa vorbiti despre sex
La inceputul relatiei de cuplu, cand toate lucrurile merg bine, inclusiv activitatea din dormitor, profitati pe cat puteti pentru a vorbi de sex. Discutati despre ce va place si ce nu. Ce scenarii aveti in cap.

Problema este atunci cand lucrurile incep sa mearga prost, atunci ambii parteneri raman muti. Daca nu reusiti sa discutati, este posibil sa nici nu va rezolvati problemele.

O partida de sex ar trebui sa dureze minimum 20 de minute
Mitul legat de cat ar trebui sa dureze o partida de sex a pornit de la studiul care arata ca femeile ating orgasmul dupa 20 de minute. Insa, asta nu este o regula, acestea pot ajunge la orgasm dupa 3 minute sau sa nu-l atinga nici dupa 40 de minute.

Daca sexul este bun si relatia e buna
Sexul este un indicator al starii relatiei, insa nu este singurul si cu siguranta nu cel mai important. Poti avea parte de sex de calitate cu persoane care te trateaza prost. Ba mai mult, studiile arata ca partenerii care se cearta des au parte de un sex mai exploziv decat cuplurile care se inteleg bine.

Barbatii nu isi pot da seama ca simulezi orgasmul
Total gresit. Daca un barbat stie unde sa se uite dupa semne, isi poate da seama daca te prefaci sau nu. Contractiile vaginale, cresterea batailor inimii, un clitoris sensibil la atingere, mici pete rosii pe gat sau piept, sunt doar cateva semne ca femeia a avut orgasm.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *