Search for content, post, videos

Mituri despre cum vad femeile sexul

Deseori auzim ca barbatii vor mai mult sex si ca sunt mai satisfacuti de relatia lor atunci cand au parte de el din plin si atunci cand isi doresc. Dar cum stau lucrurile in cazul nostru? Ei bine, citeste in continuare pentru a afla.

Circula vorba ca pentru noi emotiile sunt mai importante decat sexul. Este si nu este adevarat… Ne place si noua aventura si interactiunea pentru o singura noapte, insa suntem mult mai satisfacute daca punem si suflet in timpul actului sexual. Ne simtim mult mai bine atunci cand suntem intelese, ascultate si ne mai simtim si protejate de partenerul nostru. Ne ajuta foarte mult si ne creeaza placere ca putem discuta libere orice cu cel cu care impartim patul.

E greu de spus daca femeile vor sa nu mai mult sex. Asta se poate schimba de la un partener la altul, dar studiile arata ca doar 13% dintre femei isi doresc sa aiba relatii intime de mai mult de 6 ori pe saptamana. Majoritatea femeilor din cadrul studiului s-au declarat multumite si cu trei partide de amor pe saptamana.

Acum cativa ani in urma puteam spune ca orgasmul era mai greu de atins de catre femei, intrucat acestea erau mai retinute, dar asta s-a schimbat odata cu intrarea in secolul XXI. Fiind mult mai relaxate si stiind ce ne dorim in dormitor acum 70% dintre noi spun ca ajung foarte usor la orgasm.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *