Search for content, post, videos

Mituri despre contraceptie. Ce trebuie sa stii neaparat

Multe femei iau in considerare o serie de mituri despre contraceptie care pe langa faptul ca nu sunt adevarate, de multe ori sunt cu adevarat absurde.

Asadar, ce trebuie sa stii neaparat despre contraceptie este ca singura si cea mai sigura metoda de a nu ramane insarcinata este doar abstinenta, chiar daca exista o groaza de alte metode contraceptive cu grad foarte ridicat de succes in zilele de azi.

Cu toate acestea, exista o serie de mituri despre contraceptie care inca sunt luate „de bune” de unele femei.

Mituri despre contraceptie – coitus interruptus

Acest mt presupune ca barbatul isi retrage penisul din vagin inainte sa ejaculeze si astfel femeia nu ramane insarcinata. Acest lucru nu este adevarat, avand in vedere ca barbatul elimina lichid seminal si in timpul sexului iar sansele aparitiei unei sarcini sunt destul de mari.

Mituri despre contraceptie – nu poti ramanei nsarcinata in timpul alaptatului

Majoritatea femeilor care alapteaza nu au ovulatie, insa acest lucru nu se intampla mereu. Asa ca daca faci sex in timp ce alaptezi este indicat sa iti iei masuri de contraceptie pentru a nu ramane din nou insarcinata.

Mituri despre contraceptie – sexul in picioare te fereste de sarcina

In ciuda faptului ca pare greu de crezut ca un astfel de mit exista, sunt multe persoane care cred ca pozitia „in picioare” poate sa le scuteasca de o sarcina, bazandu-se pe faptul ca spermatozoizii nu ajung la ovule datorita gravitatiei. Nimic mai fals! Spermatozoizii migreaza imediat prin canalul cervical dupa ejaculare, indiferent de pozitia sexuala.

Mituri despre contraceptie – nu ramai insarcinata prima data cand faci sex

Acesta este poate cel mai des intalnit mit mai ales printre femeile neexperimentate. O femei poate ramane gravida oricand atunci cand ovulul este fecundat, chiar si prima data cand face sex.

loading...
<

1 comment

  • <cite itemprop="author">alex2768</cite>

    Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: alexbadescu89@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *