Search for content, post, videos

Misterul pe care vor să-l știe toți bărbații. Ce le excită cu adevărat pe femei

Nu de puține ori s-a întâmplat ca un bărbat să nu știe ce să facă în momentul în care se află în pat cu partenera lui. Pentru a nu dezamăgi și chiar cuceri o femeie, un mascul trebuie să țină cont de trei factori importanți.

Înainte de orice partidă de sex, bărbații vor să-și facă partenerele să simtă în al noulea cer, iar când acest lucru nu se întâmplă se poate spune că trăiesc o foarte mare dezamăgire, iar o data viitoare s-ar putea să nu mai existe. Așadar, pentru ca sexul să fie plăcut, masculii trebuie să țină cont de trei reguli elementare.

Punctul G

Germanul Ernest Grafenberg este cel care a descoperit punctul G, iar de atunci până în prezent a fost centrul unor interminabile dezbateri intre sexologi. Punctul G este poziționat între osul pubian și partea anterioară a tecii vaginale, la o distanță de 3-5 cm de intrarea în vagin. Evident, distanța variază de la persoană la persoană. Stimularea punctului G le poate provoca orgasm femeilor, iar majoritatea dintre ele sunt înnebunite după această practică înainte de sexul propriu-zis

Continuarea aici: https://goo.gl/H05mUV

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *