Search for content, post, videos

Mirodeniile care imbunatatesc viata sexuala. Cum te ajuta

Exista anumite alimente pe care cel mai des le folosim pentru a da un gust special mancarurilor gatite sau, pur si simplu, vrem sa incercam noi arome din zone diferite ale mapamondului.

Ei bine, ar trebui sa stiti ca nu doar mancarea este cea care se condimenteaza cu aceste ingrediente, ci si viata sexuala poate beneficia de adaugarea unor elemente suplimentare in formula complicata a iubirii pasionale. Natura este inca o data de partea noastra si aduce beneficii surprinzatoare pentru oricine doreste sa-si imbunatateasca viata sexuala, din orice punct de vedere. Lyla.ro iti propune cateva alimente care va pot ajuta sa creati noi scantei in spatiul vostru intim.

Busuiocul are un efect asemanator cu cel al unei vraji, intrucat mirosul emanat de acesta poate crea o fixatie in creierul barbatului, astfel incat acesta poate ajunge sa va doreasca toata viata. Frunzele de busuioc ajuta si la dezvoltarea masei musculare, asa ca sunt recomandate intr-o dieta care presupune si un pic de efort fizic.

Cuisoarele nu sunt utile doar atunci cand avem o durere de masea intr-o cavitate creata de carii, ci deservesc ca si elemente excelente pentru o aromaterapie care imbunateste fluxul sanguin si ajuta la mentinerea unei erectii pentru mai mult timp.

Feniculul poate fi folosit pentru a creste apetitul sexual al doamnelor care nu se simt neaparat pregatite pentru o seara incendiara. Acest lucru se datoreaza continutului ridicat de estrogen pe care feniculul il are in compozitie.

Ghimbirul si alte alimente mai picante sunt recomandate pentru un flux sanguin mai bun, care sa ajute la pastrarea unei erectii de-a lungul unei nopti pline de pasiune.

Chiar daca este foarte scump, sofranul poate ajuta barbatii sa mentina erectii puternice chiar si la varste mai inaintate, insa nu-si va face efectul la fel de repede ca un ardei iute!

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *